Vej- og gadebelysning

Vej- & gadebelysning - konference - Insight Energy

Fra kommune til kommune

Når det kommer til vej- og gadebelysning, kan det være svært for kommuner både at sikre trafiksikkerhed, tryghed og samtidig spare penge på elregningen. Vej- & gadebelysning er en stor post i kommunebudgettet, og der er mange overvejelser om udstyr, udskiftning og hvordan man gør det smartest.

På konferencen Vej- & Gadebelysning den 25. & 26. oktober kan du lære fra andre kommuner og høre deres erfaringer og prioriteringer. Derudover får du også 2 dages netværk i lækre omgivelser på Scandic Spectrum Hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Konferencen er årets mødested, hvor du kan erfaringsudveksle og netværke med andre kommuner gennem spændende indlæg, netværkspauser og netværksmiddag slut dag 1.

Glæd dig til at høre om problematikker, udfordringer, hvordan man laver den bedste besparelse og bliv klogere på intelligent belysning fra andre kommuner, så det sparsomme budget kan bruges bedst muligt. 

Vi er i gang med at udvikle et spændende program med særligt udvalgte indlæg, der har fokus på erfaringsudveksling fra kommune til kommune, så du får den nyeste viden og erfaringer fra andre kommuner og fageksperter og holder dig opdateret på aktuelle emner og regler. Vi tilpasser indholdet efter behov og efterspørgslen fra kommunernes side. Glæd dig også til at se det seneste nye inden for vej- og gadebelysning fra vores udvalgte leverandører af høj kvalitet.

2 dages netværk – alt inklusiv

Du har virkelig mange muligheder for netværk på årets Vej- & Gadebelysningskonference. Vi har nemlig sammensat en yderst attraktiv prispakke til alle kommuner, som inkluderer 2 dages konference med masser af netværk, 1 x overnatning og 1 x netværksmiddag på Scandic Spectrum, alt sammen inkluderet i en skarp prispakke. Vi har skabt rammerne for 2 netværksfyldte dage, så du har rig mulighed for at erfaringsudveksle med dine kollegaer i branchen.

Vi starter lidt senere på dag 1 og slutter tidligt dag 2, så programmet også tilgodeser de jyske og fynske kommuner, så det bliver nemmere for dig, der kommer langvejs fra.

Pris for kommunepakken: kr. 4.495,- ekskl. moms pr. person (inkl. konference, 1 overnatning samt middag på Scandic Spectrum.

Hvad får du ud af at deltage på Vej- og gadebelysningskonferencen?

  • Netværk og erfaringsudveksl med andre kommuner
  • Få indblik i de nyeste erfaringer, cases, anbefalinger og viden
  • Lær af andre kommuner om vej- og gadebelysning
  • Få gode råd til energibesparelse og hør om den fremtidige strategi inden for vej- og gadebelysning
  • Bliv opdateret på den nye viden, lovgivning og krav på området
  • Vidensdeling på tværs af faggrupper


Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen på årets Vej- & Gadebelysningskonference.

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Senior Project Manager
Insight Energy

Særpris for kommuner – alt inklusiv

Early Bird!

Tilmelding senest 8. september 2023

kr. 4.495,-

Tilmelding senest 13. oktober 2023

kr. 4.995,-

Tilmelding efter 13. oktober 2023

kr. 5.495,-

Early Bird prisen inkluderer 2 dages konference, 1 overnatning og netværksmiddag på Scandic Spectrum.
Fra 9. september 2023 inkluderer prisen 2 dages konference og netværksmiddag på Scandic Spectrum.

Du kan også tilmelde dig her: e-mail: info@insightevents.dk eller telefon: +45 35 25 35 45

Pris for øvrige:

Early Bird!

Tilmelding senest 8. september 2023

kr. 7.995

Tilmelding senest 13. oktober 2023

kr. 8.495,-

Tilmelding efter 13. oktober 2023

kr. 8.995,-

Prisen inkluderer 2 dages konference og netværksmiddag på Scandic Spectrum.
Alle priser er ekskl. moms.

Du kan tilmelde dig direkte på hjemmesiden ved at klikke på ’Tilmelding og priser’ på arrangementets side: Du kan også sende e-mail til info@insightevents.dk eller ringe til os på telefon 35253545

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding.

Er I flere interesserede fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, så kontakt os for et godt tilbud: info@insightevents.dk eller på telefon: +4535253545.

Prisen inkluderer forplejning alle konferencedage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Ja, du skal blot meddele det skriftligt til os via e-mail: info@insightevents.dk

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Insight Events fralægger sig ansvaret for parkering og transport i forbindelse med arrangementet. Rejser du med offentlig transport anbefaler vi, at du planlægger og tjekker din rejse på rejseplanen.dk.

Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at høre om vores partnerskabsmuligheder, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs mere om konferencer og coronaforholdsregler her.

Program

Skriv dig op og få programmet tilsendt, så snart vi lancerer det.

Når du skriver dig op til programmet, giver du os samtykke til at sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye events, invitationer mv.
Partnere

Samarbejdspartner

Partnere & udstillere

DAV NORDIC har mere end 90 års erfaring med at levere og montere produkter og løsninger til infrastruktur og anlægsprojekter i Danmark. Vi er markedsleder inden for master, trafiksikkerhed og støjreducerende løsninger.

Masteafdelingen tilbyder Danmarks bredeste produktsortiment. Det dækker standard master, eftergivelige master, gitter master, høje master og specialdesignede master. Vi tilbyder både at designe, beregne og tegne masterne forud for produktion. Hos os får du en totalleverandør.

En stærk kultur og kompetente medarbejdere med mange års erfaring er fundamentet i DAV NORDIC.

For mere information: www.davnordic.dk

Trafik & Veje er det eneste danske specialblad for vej- og trafikteknikere. Stort set alle beslutningstagere i stat og kommune abonnerer på bladet. Det skønnes, at beslutningstagere for over 90% af de samlede vejinvesteringer i Danmark er blandt bladets læsere – heriblandt Transport- og Energiministeriet og Folketingets Trafikudvalg.

Trafik & Veje har siden dets start i 1924 været det eneste danske blad, der udelukkende beskæftiger sig med vejbygning og vejtrafik i videste forstand.

Se mere på www.trafikogveje.dk

Eventdetaljer
I samarbejde med