Vej- og gadebelysning

Vej- & gadebelysning 2022 - konference - Insight Energy

Nyt spændende format!

I år byder vi dig velkommen til konferencen Vej- & gadebelysning den 14. juni i et nyt, lækkert og intenst 1-dags format i Charlottehaven i København. Konferencens fokus er på et højt niveau af indhold, masser af netværk, nye skønne omgivelser, ny relevant viden og netværksmiddag.

På konferencen får du indblik i de nyeste erfaringer, anbefalinger og viden fra et bredt repræsenteret talerpanel. Gadebelysningen kan udføres på flere måder, men hvordan håndteres det bedst muligt? Vi har samlet en række kompetente talere, der vil give dig deres input til håndteringen.

Et af konferencens helt store temaer i år er belysning og drift af private fællesveje. Tue Bing Trier fra Horten vil i sit indlæg stille skarpt på de særlige udfordringer, der kan være, når private fællesveje skal holdes belyst. Herefter vil 3 kommuner dele deres erfaringer og løsninger for drift på private fællesveje. Temaet slutter af med en Q&A session, hvor du kan stille spørgsmål til alle indlægsholderne.

Du kan også blive klogere på fremtidens drifts- og vedligeholdelseskontrakter, når repræsentanter fra Verdo og Light Bureau giver en opdatering og ligger op til debat omkring dette. Hør også et spændende indlæg om Anvendelsesområder for dynamisk belysning, hvor DOLL Living Lab deler ud af deres erfaringer. Biodiversitet og lys hænger unægteligt sammen; Hør mere om, hvordan Light Bureau og Gladsaxe Kommune har håndteret udfordringen og grebet det an.

Er du klar til en omgang speeddating?

Som noget nyt i år har du på konferencen mulighed for at speeddate dine kolleger. I samarbejde med Light Bureau, som vil fungere som speedorganisator, har du mulighed for at udvælge 2 dating emner, hvor du kan erfaringsudveksle og lære dine kolleger at kende.

Se alle de spændende og relevante temaer for årets konference:

 • Et identitetsskabende lysgreb for Postbyen i København
 • Lys og tryghed. Perspektiver fra hverdagen.
 • Debat og diskussion om fremtidens kontrakter for drift og vedligehold af vejbelysningen
 • Vejbelysning på private fællesveje
 • Anvendelsesområder for dynamisk belysning – kom godt i gang
 • Vi deles om natten – om lys, miljøpåvirkning og flagermuselyset i Gladsaxe

Programmet bliver fastlagt i tæt dialog med tidligere deltagere og en bred vifte af fageksperter. Dermed er der sikkerhed for, at du får belyst og diskuteret højaktuelle emner inden for vej- og gadebelysning.
Der vil være faglige indlæg ved både eksperter og praktikere, og du får sat fokus på dels den nyeste viden inden for vej- og gadebelysning, men i høj grad også på konkrete praktiske erfaringer. Glæd dig også til spændende og aktuelle debatter.

Hvad får du ud af at deltage på konference?

 • Få indblik i de nyeste erfaringer, cases anbefalinger og viden
 • Hør spændende cases og erfaringer fra kommuner, rådgivere, forsyninger, entreprenører og leverandører i branchen
 • Stil spørgsmål direkte til alle aktører i branchen og tag del i aktuelle debatter inden for vejbelysning
 • Tag del i aktuelle debatter inden for vej- og gadebelysning
 • Netværk med dine kollegaer i branchen
 • Speeddate med dine kollegaer i branchen og hør deres erfaringer og nyeste løsninger til belysning


Vi glæder os til at samle hele branchen for vej- og gadebelysning til årets konference, hvor du får en unik mulighed for at blive fagligt opdateret og samtidig udveksle erfaringer med en lang række kollegaer og fageksperter.

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Senior Project Manager
Insight Events

Eléonore Meloni
MSc studerende i rumlig design og samfund
Institut for Mennesker og Teknologi - Roskilde Universitet
Henrik Sode
Henrik Sode
Kvalitetschef, projektleder
Light Bureau
Jacob kriegbaum
Jacob Kriegbaum Caspersen
Technology Lead
Doll Living Lab
Jens Nelleberg er taler på konferencen Vej- & gadebelysning - Insight Energy
Jens Nelleberg
Belysningskonsulent Trafik
Københavns Kommune
Julia Lah
Julia Lahl
MSc studerende i rumlig design og samfund
Institut for Mennesker og Teknologi - Roskilde Universitet
Kenneth Munck
Senior Project Manager, Senior Lighting Engineer, civ.ing.
Light Bureau
Mikkel Bille
Mikkel Bille
Lektor, antropolog
Roskilde Universitet
Morten Gjølstad Kristensen
Morten Gjølstad Kristensen
Business Development Manager
Andel Lumen
Nikolaj Birkelund
Nikolaj Birkelund
Founder & Director, Lighting Designer
Fortheloveoflight
Ole Morgenstjerne
Ole Morgenstjerne
Projektleder, fagkoordinator
Aarhus Kommune
Per Gylling
Per Gylling
Afdelingsleder
Verdo
Rune Brandt Hermannsson taler på konferansen Vei- og gatebelysning - Insight Energy
Rune Brandt Hermannsson
Lys- og armaturdesigner
Light Bureau
Teddy Sibbern Axelsen
Leder
DOLL Living Lab
Tue Bing Trier
Director
Horten Advokatpartnerselskab

Priser

Early Bird!

Tilmelding senest 6. maj 2022

kr. 3.995,-

Tilmelding senest 3. juni 2022

kr. 4.495,-

Tilmelding efter 3. juni 2022

kr. 4.995,-

Fri tekst - Netværksmiddag kr. 500,-

Du kan også tilmelde dig her: e-mail: info@insightevents.dk eller telefon: +45 35 25 35 45

Særpris for kommuner:

Early Bird!

Tilmelding senest 6. maj 2022

kr. 0,-

Tilmelding senest 3. juni 2022

kr. 495,-

Tilmelding efter 3. juni 2022 TEST

kr. 4.995,-

Fritekst for kommune priser
Alle priser er ekskl. moms.

Du kan tilmelde dig direkte på hjemmesiden ved at klikke på ’Tilmelding og priser’ på arrangementets side: Du kan også sende e-mail til info@insightevents.dk eller ringe til os på telefon 35253545

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding.

Er I flere interesserede fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, så kontakt os for et godt tilbud: info@insightevents.dk eller på telefon: +4535253545.

Prisen inkluderer forplejning alle konferencedage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Ja, du skal blot meddele det skriftligt til os via e-mail: info@insightevents.dk

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Insight Events fralægger sig ansvaret for parkering og transport i forbindelse med arrangementet. Rejser du med offentlig transport anbefaler vi, at du planlægger og tjekker din rejse på rejseplanen.dk.

Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at høre om vores partnerskabsmuligheder, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs mere om konferencer og coronaforholdsregler her.

Program

Få adgang til programmet og se alle talere, indlæg mm.

Når du får adgang til programmet, giver du os samtykke til at sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye events, invitationer mv.
Partnere

Samarbejdspartnere

Light Bureau (tidligere ÅF Lighting) er på forkant med professionel belysning. Efter 30 år i branchen er vi nu en af verdens største belysningsvirksomheder og kan derfor tilbyde vores kunder en usædvanlig bred vifte af tjenester og løsninger.

Explore Europe’s leading living lab for intelligent lighting and Smart City-services

We build bridges between manufacturers, public decision makers and knowledge institutions with a common interest in developing liveable, sustainable and resource efficient communities through the means of technology.

At DOLL we are creating an innovative playground and transparency in new complex markets by offering demonstration and test of the latest solutions in intelligent outdoor lighting and Smart City-services.

So whether you want to hear more about the latest developments in digitizing urban space at our visitor center in the heart of our living lab, or represent a company with the need to test and demonstrate your technology in a full-scale plug-and-play environment, we’re ready to help.

Partnere og udstillere

DAV NORDIC har mere end 90 års erfaring med at levere og montere produkter og løsninger til infrastruktur og anlægsprojekter i Danmark. Vi er markedsleder inden for master, trafiksikkerhed og støjreducerende løsninger.

Masteafdelingen tilbyder Danmarks bredeste produktsortiment. Det dækker standard master, eftergivelige master, gitter master, høje master og specialdesignede master. Vi tilbyder både at designe, beregne og tegne masterne forud for produktion. Hos os får du en totalleverandør.

En stærk kultur og kompetente medarbejdere med mange års erfaring er fundamentet i DAV NORDIC.
Læs mere på www.davnordic.dk

Fagerhult har 75 års erfaring med udvikling og produktion af belysning. Vi tilbyder løsninger til alle udendørs områder. Vi har stor fokus på bæredygtighed, det gælder både produktion, investeringer, sociale aspekter og tekniske innovationer. Vi ønsker blandt andet, at vores armaturer skal bestå af 80% vedvarende eller genanvendelige materialer, og at alle belysningsløsninger skal have integreret lysstyring inden 2030.
Så derfor kom og hør, hvordan du med bevægelsesstyring kan få det rette lys, på det rette sted og på det rette tidspunkt og optimer dit udendørs miljø og energiforbrug. Ideelt til supercykelstier, parker og gangstier.
Læs mere på www.fagerhult.dk

Focus Lighting leverer belysning til privat og offentligt byggeri og anlæg. Inden for vejbelysning har vi mere end 10 års erfaring, og vi arbejder målrettet med lyskomfort og energibesparende teknik. Vi tilbyder kommuner og forsyningsselskaber bæredygtige løsninger med mulighed for service og opgradering til nyeste teknologi. Reparation udføres af fageksperter på vores Service Center i Kokkedal.
Læs mere på www.focus-lighting.dk

Lampas designer og fremstiller belysning til byrum, stier og pladser. Vi samarbejder med danske designere om at skabe parklygter, pullerter og væglamper, som har en høj kvalitet både æstetisk og funktionelt. Sammen med vores belysningsprodukter tilbyder vi rådgivning om lysplaner og belysningskrav, som en naturlig del af løsningen til kommuner, boligforeninger og virksomheder. Vi producerer på egne lokationer, hvor vi kombinerer dansk design med solidt, moderne håndværk. Med base i Kolding leverer Lampas til hele verden.
Se mere information på www.lampas.dk

LITE er en dansk producent med stor fokus på bæredygtighed. Vi designer og projekterer komplette belysningsløsninger til det professionelle marked.
Sortimentet består af produkter designet i tæt samarbejde med danske designere ud fra markedets krav og behov. Produkterne kan desuden integreres med intelligent styring og SMART CITY løsninger. De seneste 10 år har LITE solgt vej- og parkbelysning til hele Norden.
LITE råder over et stærkt teknisk team med mange års erfaring. Som en del af en stor Skandinavisk organisation er vi repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Holland.
Læs mere på www.lite-led.dk

Seri Q Sign er en af landets betydeligste leverandører inden for udvikling, produktion og salg af færdselstavler, vejskilte, vejudstyr m.m. til kommuner, entreprenører og private virksomheder siden 1959.
Seri Q Sign har udviklet specialiserede produkter til vej- og gadebelysning med vores egen kollektion af SeriPole og SeriLED. Herunder indgår bl.a. lysmast, skolepatruljeblink, fodgængertavle m.m. I vores design har vi haft fokus på moderne design, længere
holdbarhed og øget funktionalitet.
Vores lysmast kan ses her: seriqsign.dk

Innovation og belysningskvalitet er med til at skabe en mere bæredygtig fremtid, hvor mennesker, steder og hele kloden kan have samme fordel.
Hos Thorn er vi dedikerede til at respektere miljøet ved at optimere produkternes pålidelighed, levetid, støtte energibesparelser, levere øget virksomhedsmæssigt socialt ansvar, beskytte følsomme økosystemer og træffe de rigtige materielle valg. Alt sammen uden at reducere standarderne for tjenester og løsninger vi tilbyder. Ved at stole på Thorn hjælper du med at skabe en mere bæredygtig fremtid.
Læs mere på www.thornlighting.dk

Eventdetaljer
Partnere