Insight Events

Om Insight Events

Insight Events, tidligere IBC Euroforum, er en de førende udbydere af erhvervsarrangementer i Danmark og lever af at formidle information, der hjælper vore kunder til at optimere deres forretningsprocesser. Relevant information – rettidig – og i det rigtige format.

Vi har i over 20 år udbudt konferencer, kurser, messer og events inden den finansielle sektor, erhvervsjura, IT og IT-sikkerhed, bæredygtigt byggeri og arkitektur, infrastruktur, energi og forsyning, fødevareområdet og sundhedsområdet.

Vi sikrer høj kvalitet i vores faglige konferencer!

Gennem grundig research i samarbejde med målgruppen sikrer vi, at vore konferencer, kurser og messer omhandler netop de udfordringer, den pågældende målgruppe står over for. Vi udvælger med omhu de dygtigste praktikere og eksperter som indlægsholdere, således at budskab og formidling sker på et højt fagligt niveau.

4 gode grunde til at vælge Insight Events:

  • Vi tilbyder unik objektiv viden og konkrete erfaringer, som bringer dig og din virksomhed videre
  • Vores arrangementer er baseret på målgruppens egne ønsker til emner og indlægsholdere, således at du sikres en høj grad af faglig relevans
  • Få tilgang til essentiel forretningsinformation på en tidsbesparende måde
  • Udbyg dit netværk. Vore arrangementer er oplagte fora for at knytte nye forretningsforbindelser og møde gamle kolleger

Vi ser frem til at byde dig og dine kolleger velkommen på vores arrangementer.

Med venlig hilsen

Insight Events ApS

Sarah Elhauge
Managing Director

Du kan se alle vores spændende konferencer og events her.