IT-kontrakter

IT-kontrakter - konference - Insight Legal

Vi glæder os til igen at byde velkommen til den årlige opdatering om IT-kontrakter. Den 24.-25. januar 2023 kan du være med til diskussioner omkring IT-kontrakter og høste erfaringer og meninger fra udvalgte eksperter. Vi har allieret os med yderst kompetente folk fra branchen til at præsentere de efterspurgte juridiske indlæg, som vil ruste deltagerne med opdateret viden og kritiske øjne.

Vores faste samarbejdspartner DAHL Advokatpartnerselskab er igen i år, som et landets førende advokatkontorer inden for IT-ret og teknologiret, medarrangør af konferencen, som forløber sig over 2 dage. Konferencen er årets højdepunkt for alle, der på den ene eller den anden måde arbejder med IT-kontrakter.

Nyheder, viden og praktik

På konferencen bliver du som professionel bruger af IT-kontrakter udfordret og informeret om nyheder, viden og praktik på området, og vi sørger for at skabe koblingen mellem aktuelle emner og problemstillinger.

Glæd dig til blandt andet at høre om, hvorfor vi som både interne og eksterne rådgivere skal tage stilling til højaktuelle problemstillinger fra Cloud-verdenen, og hvordan de påvirker vores IT-kontrakter. På konferencen vil du også få viden om, hvilken indflydelse grøn omstilling, krig, og inflation har på vores IT-kontrakter og indholdet i disse.

Konferencen har gennem en årrække været blandt de absolut fagligt tungeste. Vi har sat specialisterne i stævne og bedt dem dække udvalgte områder. Såvel på taler- som på deltagerside finder du folk med mange års erfaring og dyb faglig kompetence, der gør, at dialogen mellem alle deltagere på konferencen bliver både inspirerende og udbytterig.
Et par dage, hvor både købere og leverandører bliver klogere – både på de juridiske detaljer – og på hinanden!

Programmet for konferencen er under udarbejdelse. Følg løbende med her på siden for emner og information om konferencen.

Målgruppe

Konferencen IT-kontrakter henvender sig til IT-kontraktansvarlige, IT-jurister, virksomhedsjurister, indkøbschefer, økonomichefer, projektchefer, advokater og konsulenter samt andre med interesse i og ansvar for IT-kontrakter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et par spændende og udbytterige dage den 24.-25. januar.

Med venlig hilsen

Helene Henriksen
Senior Project Manager
Insight Events

Henrik Udsen er taler på konferencen IT-kontrakter - Insight Legal
Henrik Udsen
Professor, dr.jur
Københavns Universitet
Michael Rehling taler på konferencen IT-kontrakter i Norden - Insight Legal
Michael Rehling
Advokat (H), partner
DAHL Advokatpartnerselskab

Priser

Early Bird!

Tilmelding senest 9. december 2022

kr. 13.495,-

Tilmelding senest 6. januar 2023

kr. 14.495,-

Tilmelding efter 6. januar 2023

kr. 15.495,-

Du kan også tilmelde dig her: e-mail: info@insightevents.dk eller telefon: +45 35 25 35 45

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan tilmelde dig direkte på hjemmesiden ved at klikke på ’Tilmelding og priser’ på arrangementets side: Du kan også sende e-mail til info@insightevents.dk eller ringe til os på telefon 35253545

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding.

Er I flere interesserede fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, så kontakt os for et godt tilbud: info@insightevents.dk eller på telefon: +4535253545.

Prisen inkluderer forplejning alle konferencedage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Ja, du skal blot meddele det skriftligt til os via e-mail: info@insightevents.dk

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Insight Events fralægger sig ansvaret for parkering og transport i forbindelse med arrangementet. Rejser du med offentlig transport anbefaler vi, at du planlægger og tjekker din rejse på rejseplanen.dk.

Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at høre om vores partnerskabsmuligheder, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs om eventuelle aktuelle forholdsregler under 'Om Insight Events' og 'Coronaforholdsregler' i menuen.

Program

Skriv dig op og få programmet tilsendt, så snart vi lancerer det.

Når du skriver dig op til programmet, giver du os samtykke til at sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye events, invitationer mv.
Relaterede Nyheder
På Udbudskonferencen kan du høre et spændende indlæg af Fie Rooed, senioradvokat i Bird & Bird, og Peter Dann Jørgensen, partner i Bird & Bird, om det gode IT-udbud. I...
22. marts 2022
Martin Levi Fenger er Senior Manager, Team IT, Poul Schmith / Kammeradvokaten, og sammen med partner Thomas Dithmer står han for sporet ’ Contract Management i et udbudsretligt ...
3. maj 2021
Eventdetaljer
Partnere