Ledige stillinger

Billede af medarbejdere i Insight Events og Building Green

Her finder du de stillinger, der er ledige netop nu. Medarbejderne er en forudsætning for vores succes og fremgang. Derfor satser vi også på at udvikle og forstærke vores kompetencer gennem nyansættelser.

Kvalificerende og relevante kompetencer er vigtige for både vores medarbejdere og virksomheden. Samtidig er det en forudsætning for, at vi kan bevare og udvikle vores konkurrencekraft.

Insight Events søger praktikant til projektledelse og udvikling af events

Insight Events søger en dygtig praktikant til vores kontor i København, der har interesse for projektledelse, forretningsudvikling og eventplanlægning. Vi tilbyder en praktikstilling, hvor du vil få meget ansvar og muligheden for at udvikle, designe og implementere dine egne ideer.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af vores projektlederteam, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner. Du kommer til at være med i alle faser, når vi udvikler events og konferencer. Det inkluderer opgaver inden for projektledelse, idegenerering, research, samarbejder, tasteopgaver, koordinering, planlægning og formidling af relevant og målrettet viden. Du får en større forståelse for hvordan arbejdsmarkedet fungerer og indblik i forskellige brancher, funktioner og emner.

Du får blandt andet erfaring med:

 • Udvikling af konference- og eventformatet
 • Research og viden-indsamling, inklusiv interviews og generel research af fagområder, konkurrerende events og målgruppens behov
 • Programlægning af events, herunder invitation af store profiler i ind- og udland
 • Målgruppeanalyse og segmentering, herunder kortlægning af og dialog direkte med målgruppen
 • Planlægning og eksekvering af events og konferencer, herunder venue, talere, bemanding, sceneopsætning mv.
 • Pleje og vedligeholde samarbejder med mange forskellige aktører i branchen (f.eks. brancheorganisationer, fonde og virksomheder)

Hvem er du?
Arbejdsopgaverne er alsidige, og vores fagligheder spænder bredt fra marketing, miljøplanlægning til salg og sociologi, så det er ikke så vigtigt hvilken videregående uddannelse, du er i gang med. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og det gode humør, når det går stærkt, og at du trives i hurtigt skiftende arbejdsopgaver. Det er også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, samtidigt med at du har gode samarbejdsevner, er udadvendt og god til at netværke.

Hvem er vi?
Insight Events har udviklet konferencer til erhvervslivet i Danmark i mange år. Vores ca. 40 årlige events og konferencer omhandler emner inden for blandt andet den finansielle sektor, fødevarebranchen, bæredygtigt byggeri, cybersikkerhed og juridiske fokusområder.
Formålet med vores events er at samle og formidle vigtig og nødvendig viden til specifikke målgrupper i det danske erhvervsliv. Vi er en lille virksomhed med højt til loftet, en uhøjtidelig stemning og med helt nyt kontor lige ved Nørrebro station. Vi går meget op i den enkeltes behov, og vi har frokostordning og god kaffe.

Ansøgning
Kan du se dig selv som praktikant hos os? Send en kort ansøgning og dit CV til nina.meyer@insightevents.dk hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Læs mere om os her: www.buildinggreen.eu/together og www.insightevents.dk

Praktikstillingen er ulønnet og skal derfor indgå i et uddannelsesforløb. Praktikperioden er på min. 2 måneder, og vi sørger for at tilpasse forløbet til dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Insight Events søger praktikant til dataanalyse og CRM

Vil du være med til at analysere data og markedsføre store danske og internationale events i Danmark? Vil du researche og udarbejde analyser, der kan udvikle og vækste vores forretning?
Insight Events søger en praktikant til efterårssemestret 2024, der læser på en relevant uddannelse inden for dataanalyse og interesserer sig for research og markedsføring. Vi tilbyder en praktikstilling, hvor du vil få meget ansvar og muligheden for at udvikle, designe og implementere dine egne ideer.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af en lille marketingafdeling, hvor vi står for alle dele i markedsføringen af vores events. Din rolle bliver at være med til at sikre høj kvalitet i vores CRM-system, lead-generering og analysere data, der skal danne baggrund for vores markedsføringsindsats og vores datadrevne beslutninger. Du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner.

Du får blandt andet erfaring med:

 • Research, rapportering og analyse af relevante data fra events
 • Opsætning og udvikling af lead-generering i Sales Navigator
 • Analyse af marketingindsatser, herunder data fra hjemmesider og sociale medier
 • Analyse af demografiske data og andet til brug i beslutningsprocesser
 • Oprettelse og opdatering af data i CRM-system
 • Ad hoc-opgaver

Hvem er du?
Du læser på en relevant uddannelse, og du har en naturlig interesse i research, data og rapportering. Det er vigtigt, at du er grundig, detaljeorienteret og har et godt humør. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du allerede har kendskab til CRM-systemer, Excel, Sales Navigator eller lignende.

Hvem er vi?
Insight Events har udviklet konferencer til erhvervslivet i Danmark i mange år. Vores ca. 40 årlige events og konferencer omhandler emner inden for blandt andet den finansielle sektor, fødevarebranchen, bæredygtigt byggeri, cybersikkerhed og juridiske fokusområder.
Formålet med vores events er at samle og formidle vigtig og nødvendig viden til specifikke målgrupper i det danske erhvervsliv. Vi er en lille virksomhed med højt til loftet, en uhøjtidelig stemning og med helt nyt kontor lige ved Nørrebro station. Vi går meget op i den enkeltes behov. Vi går meget op i den enkeltes behov, og vi har frokostordning og god kaffe.

Ansøgning
Kan du se dig selv som praktikant hos os? Send en kort ansøgning og dit CV til mie.christoffersen@insightevents.dk hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Læs mere om os her: www.buildinggreen.eu/together og www.insightevents.dk

Praktikstillingen er ulønnet og skal derfor indgå i et uddannelsesforløb. Praktikperioden er på min. 2 måneder, og vi sørger for at tilpasse forløbet til dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Velskrivende praktikant til sociale medier og digital marketing

Vil du være med til at markedsføre Building Green København, der er den største event inden for bæredygtigt byggeri i Danmark? Vil du skrive tekster til alle vores kanaler og få erfaring med Content og Digital Marketing i en eventvirksomhed?

Building Green og Insight Events søger en praktikant til efterårssemestret 2024, der læser på en videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation og som er velskrivende og interesserer sig for skriftlig formidling og digital marketing.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af en lille marketingafdeling, hvor vi står for alle dele i markedsføringen af vores events. Du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner. Der er mulighed for at tilpasse arbejdsopgaverne i forhold til dine interesser og erfaring. Har du f.eks. flair for IT, data og webudvikling eller grafisk arbejde og videoproduktion, så kan du også få opgaver inden for det.

Du får blandt andet erfaring med:

 • Content Marketing: Artikler og indhold til web og markedsføring
 • E-mail Marketing: Nyhedsmails om vores mange konferencer
 • Sociale Medier: Udarbejdelse af organisk og paid indhold + opsætning af annoncer
 • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider i WordPress
 • Live-rapportering på sociale medier fra events
 • Videoproduktion, webudvikling, datarapporteringer i Analytics mv. baseret på dine erfaringer og interesser

Hvem er du?
Du læser på en videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og struktureret. Du er også god med ord og forstår at tilpasse og formidle indhold til formålet og målgruppen. Du har kendskab til digital marketing eller har et brændende ønske om at få praktisk erfaring med området.

Hvem er vi?
Insight Events arrangerer konferencer til det danske erhvervsliv inden for blandt andet IT, finans, jura og fødevareområdet. Derudover står vi bag Building Green, der er Danmarks største fællesskab inden for bæredygtigt byggeri og arkitektur. Building Greens aktiviteter består af flere årlige messer i Danmark og Tyskland, spændende årlige konferencer, et online community med nyheder, en podcast og et magasin. Vi er en lille virksomhed med højt til loftet, en uhøjtidelig stemning og med kontor i indre by i København.

Ansøgning
Kan du se dig selv som praktikant hos os? Send en kort ansøgning og dit CV til line.olsen@insightevents.dk eller mie.christoffersen@insightevents.dk hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Læs mere om os her: www.buildinggreen.eu/together og www.insightevents.dk

Praktikstillingen er ulønnet og skal derfor indgå i et uddannelsesforløb. Praktikperioden er på min 2. måneder med start august/september 2024, og vi sørger for at tilpasse forløbet til dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kunne du tænke dig at blive en af os?
Vil du vide mere om vores arbejdsplads, kontakt venligst:

Adm. direktør Sarah Elhauge
Telefon +45 35 25 35 45

Insight Events er en spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder med mange bolde i luften, vi skaber faglig og personlig udvikling, da projekter aldrig er ens, og vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det er hele vejen igennem et super sted at være.