Ledige stillinger

Billede af medarbejdere i Insight Events og Building Green

Her finder du de stillinger, der er ledige netop nu. Medarbejderne er en forudsætning for vores succes og fremgang. Derfor satser vi også på at udvikle og forstærke vores kompetencer gennem nyansættelser.

Kvalificerende og relevante kompetencer er vigtige for både vores medarbejdere og virksomheden. Samtidig er det en forudsætning for, at vi kan bevare og udvikle vores konkurrencekraft.

Sales Manager til Building Greens bæredygtige messer

Elsker du at skabe relationer og salg? Er du er nysgerrig af natur og forstår at omdanne dette til gode dialoger med kunder? Ønsker du et job, hvor du kan være med til at skubbe på den grønne agenda? Så er du måske den person, vi søger til vores dygtige salgsteam i en af Danmarks førende konferencevirksomheder.

Om jobbet
Som Sales Manager hos Insight Events og Building Green får du til opgave at sælge standpladser og sponsorater på vores internationale og nationale events for bæredygtigt byggeri. Jobbet er en blanding af vedligeholdelse af vores allerede gode kunderelationer fra de eksisterende danske events samt opsøgende nysalg til europæiske kunder. Du kommer til at arbejde med flere forskellige events og vil derfor opleve en varierende hverdag med forskelligartede emner og kunder. Arbejdsdagen lægger op til stor selvstændighed og medbestemmelse i forhold til opgaver, og vi tilbyder fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og hjemmearbejde. Lønpakken er attraktiv med god fast løn, provision og pensionsordning/sundhedsforsikring.

Om os
Building Green er et community for fagfolk med interesse for bæredygtigt byggeri, der samler alle lige fra arkitekter, bygherrer, leverandører, håndværkere og byplanlæggere om de vigtige dialoger, der kan skabe den nødvendige grønne forandring i byggeriet. Vi står blandt andet bag Building Green København, Nordens største event inden for bæredygtigt byggeri med 8000 deltagere over to dage. Vi arrangerer også Building Green Aarhus, Building Green Hamburg og flere konferencer årligt.
Building Green er en del af virksomheden Insight Events, som er blandt de førende udbydere af erhvervskonferencer i Danmark med en bred vifte af vidensdelingskonferencer inden for forskellige sektorer som Legal, Energy, IT, Finance, Food & Health og bæredygtigt byggeri. Vi er omkring 20 ansatte med en gennemsnitsalder i slutningen af 30’erne, og vi sidder på et lyst og hyggeligt kontor i hjertet af København med højt til loftet og let til grin. Kendetegnede for vores virksomhed er, at vi er et sted, hvor folk bliver i mange år, sammenholdet er meget stærkt, og at vi løfter i flok. Her er altid plads til sparring med kollegaerne, og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden på tværs af ansvarsområder og afdelinger. Vi har en god frokostordning, kan godt lide kage og går op i at lave sociale arrangementer sammen.

Om dig
Du kommer muligvis fra lignede stilling i en konference- eller messevirksomhed. Du er god til at skabe relationer og går op i at skabe god stemning både hos dine kunder og kollegaer. Du er udadvendt og imødekommende i din kommunikation og mestrer at sælge hovedsageligt via mail og telefon. Du er en person, som altid tænker i løsninger og nye muligheder og ikke lader dig gå på af bump på vejen.
Vi lægger vægt på, at du er positiv og har et godt humør, da det er vigtigt, vi trives sammen, og at kunderne oplever en tilsvarende god og humørfyldt kontakt. Du brænder for at lukke aftaler, forstår at fejre dine kollegaers sejre og har en struktureret tilgang til dit job.
Det er et krav, at du er flydende på engelsk både mundtligt og skriftligt. Derudover er det et krav, at du har B2B-salgserfaring.

Din ansøgning
Send din ansøgning og CV pr. e-mail til Head of Business Development Helene Henriksen på hh@insightevents.dk hurtigst muligt. Samtalerne vil blive afholdt løbende.

Start
Hurtigst muligt efter aftale.

Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at ringe til Helene Henriksen på 4195 1424. Du er også velkommen til at lære mere om Building Green på www.buildinggreen.dk og Insight Events på www.insightevents.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Velskrivende praktikant til sociale medier og digital marketing

Er du en haj til sociale medier, og vil du være med til at markedsføre nogle af de største bæredygtige events i Danmark? Læser du på en videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation. Og er du velskrivende med interesse for tekstforfatning, formidling og digital marketing? Så bliv en del af Building Green og Insight Events i forårssemestret 2023.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af en lille marketingafdeling, hvor vi står for alle dele i markedsføringen af vores events. Du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner. Der er mulighed for at tilpasse arbejdsopgaverne i forhold til dine interesser og erfaring. Har du f.eks. flair for IT, data og webudvikling eller grafisk arbejde og videoproduktion, så kan du også få opgaver inden for det.

Du får blandt andet erfaring med:

  • Content Marketing: Artikler og indhold til web og markedsføring
  • E-mail Marketing: Nyhedsmails om vores mange konferencer
  • Sociale Medier: Udarbejdelse af organisk og paid indhold + opsætning af annoncer
  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider i WordPress
  • Live-rapportering på sociale medier fra events
  • Videoproduktion, webudvikling, datarapporteringer i Analytics mv. baseret på dine erfaringer og interesser

Hvem er du?
Du læser på en videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og struktureret. Du er også god med ord og forstår at tilpasse og formidle indhold til formålet og målgruppen. Du har kendskab til digital marketing eller har et brændende ønske om at få praktisk erfaring med området.

Hvem er vi?
Insight Events arrangerer konferencer til det danske erhvervsliv inden for blandt andet IT, finans, jura og fødevareområdet. Derudover står vi bag Building Green, der er Danmarks største fællesskab inden for bæredygtigt byggeri og arkitektur. Building Greens aktiviteter består af to årlige messer i Danmark, flere årlige konferencer, et online community med nyheder, en podcast og et magasin. Vi er en lille virksomhed med højt til loftet, en uhøjtidelig stemning og med kontor i indre by i København.

Ansøgning
Kan du se dig selv som praktikant hos os? Send en kort ansøgning og dit CV til mie.christoffersen@insightevents.dk hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Læs mere om os her: www.buildinggreen.eu/together og www.insightevents.dk

Praktikstillingen er ulønnet og skal derfor indgå i et uddannelsesforløb. Praktikperioden er på min 2. måneder med start januar/februar 2023, og vi sørger for at tilpasse forløbet til dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kunne du tænke dig at blive en af os?
Vil du vide mere om vores arbejdsplads, kontakt venligst:

Adm. direktør Sarah Elhauge
Telefon +45 35 25 35 45

Insight Events er en spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder med mange bolde i luften, vi skaber faglig og personlig udvikling, da projekter aldrig er ens, og vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det er hele vejen igennem et super sted at være.