Ledige stillinger

Billede af medarbejdere i Insight Events og Building Green

Her finder du de stillinger, der er ledige netop nu. Medarbejderne er en forudsætning for vores succes og fremgang. Derfor satser vi også på at udvikle og forstærke vores kompetencer gennem nyansættelser.

Kvalificerende og relevante kompetencer er vigtige for både vores medarbejdere og virksomheden. Samtidig er det en forudsætning for, at vi kan bevare og udvikle vores konkurrencekraft.

Insight Events søger praktikant til projektledelse og udvikling af events

Insight Events søger en dygtig praktikant til vores kontor i København, der har interesse for projektledelse, forretningsudvikling og eventplanlægning. Vi tilbyder en praktikstilling, hvor du vil få meget ansvar og muligheden for at udvikle, designe og implementere dine egne ideer.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af vores projektlederteam, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner. Du kommer til at være med i alle faser, når vi udvikler events og konferencer. Det inkluderer opgaver inden for projektledelse, idegenerering, research, samarbejder, tasteopgaver, koordinering, planlægning og formidling af relevant og målrettet viden. Du får en større forståelse for hvordan arbejdsmarkedet fungerer og indblik i forskellige brancher, funktioner og emner.

Du får blandt andet erfaring med:

  • Udvikling af konference- og eventformatet
  • Research og viden-indsamling, inklusiv interviews og generel research af fagområder, konkurrerende events og målgruppens behov
  • Programlægning af events, herunder invitation af store profiler i ind- og udland
  • Målgruppeanalyse og segmentering, herunder kortlægning af og dialog direkte med målgruppen
  • Planlægning og eksekvering af events og konferencer, herunder venue, talere, bemanding, sceneopsætning mv.
  • Pleje og vedligeholde samarbejder med mange forskellige aktører i branchen (f.eks. brancheorganisationer, fonde og virksomheder)

Hvem er du?
Arbejdsopgaverne er alsidige, og vores fagligheder spænder bredt fra marketing, miljøplanlægning til salg og sociologi, så det er ikke så vigtigt hvilken videregående uddannelse, du er i gang med. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og det gode humør, når det går stærkt, og at du trives i hurtigt skiftende arbejdsopgaver. Det er også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, samtidigt med at du har gode samarbejdsevner, er udadvendt og god til at netværke.

Hvem er vi?
Insight Events har udviklet konferencer til erhvervslivet i Danmark i mange år. Vores ca. 40 årlige events og konferencer omhandler emner inden for blandt andet den finansielle sektor, fødevarebranchen, bæredygtigt byggeri, cybersikkerhed og juridiske fokusområder.
Formålet med vores events er at samle og formidle vigtig og nødvendig viden til specifikke målgrupper i det danske erhvervsliv. Vi er en lille virksomhed med højt til loftet, en uhøjtidelig stemning og med helt nyt kontor lige ved Nørrebro station. Vi går meget op i den enkeltes behov, og vi har frokostordning og god kaffe.

Ansøgning
Kan du se dig selv som praktikant hos os? Send en kort ansøgning og dit CV til nina.meyer@insightevents.dk hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Læs mere om os her: www.buildinggreen.eu/together og www.insightevents.dk

Praktikstillingen er ulønnet og skal derfor indgå i et uddannelsesforløb. Praktikperioden er på min. 2 måneder, og vi sørger for at tilpasse forløbet til dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kunne du tænke dig at blive en af os?
Vil du vide mere om vores arbejdsplads, kontakt venligst:

Adm. direktør Sarah Elhauge
Telefon +45 35 25 35 45

Insight Events er en spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder med mange bolde i luften, vi skaber faglig og personlig udvikling, da projekter aldrig er ens, og vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det er hele vejen igennem et super sted at være.