Ledige stillinger

Billede af medarbejdere i Insight Events og Building Green

Her finder du de stillinger, der er ledige netop nu. Medarbejderne er en forudsætning for vores succes og fremgang. Derfor satser vi også på at udvikle og forstærke vores kompetencer gennem nyansættelser.

Kvalificerende og relevante kompetencer er vigtige for både vores medarbejdere og virksomheden. Samtidig er det en forudsætning for, at vi kan bevare og udvikle vores konkurrencekraft.

Velskrivende praktikant til sociale medier og digital marketing

Er du en haj til sociale medier, og vil du være med til at markedsføre nogle af de største bæredygtige events i Danmark? Læser du på en videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation. Og er du velskrivende med interesse for tekstforfatning, formidling og digital marketing? Så bliv en del af Building Green og Insight Events i efterårssemestret 2023.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af en lille marketingafdeling, hvor vi står for alle dele i markedsføringen af vores events. Du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner. Der er mulighed for at tilpasse arbejdsopgaverne i forhold til dine interesser og erfaring. Har du f.eks. flair for IT, data og webudvikling eller grafisk arbejde og videoproduktion, så kan du også få opgaver inden for det.

Du får blandt andet erfaring med:

  • Content Marketing: Artikler og indhold til web og markedsføring
  • E-mail Marketing: Nyhedsmails om vores mange konferencer
  • Sociale Medier: Udarbejdelse af organisk og paid indhold + opsætning af annoncer
  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider i WordPress
  • Live-rapportering på sociale medier fra events
  • Videoproduktion, webudvikling, datarapporteringer i Analytics mv. baseret på dine erfaringer og interesser

Hvem er du?
Du læser på en videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og struktureret. Du er også god med ord og forstår at tilpasse og formidle indhold til formålet og målgruppen. Du har kendskab til digital marketing eller har et brændende ønske om at få praktisk erfaring med området.

Hvem er vi?
Insight Events arrangerer konferencer til det danske erhvervsliv inden for blandt andet IT, finans, jura og fødevareområdet. Derudover står vi bag Building Green, der er Danmarks største fællesskab inden for bæredygtigt byggeri og arkitektur. Building Greens aktiviteter består af to årlige messer i Danmark, flere årlige konferencer, et online community med nyheder, en podcast og et magasin. Vi er en lille virksomhed med højt til loftet, en uhøjtidelig stemning og med kontor i indre by i København.

Ansøgning
Kan du se dig selv som praktikant hos os? Send en kort ansøgning og dit CV til line.olsen@insightevents.dk hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Læs mere om os her: www.buildinggreen.eu/together og www.insightevents.dk

Praktikstillingen er ulønnet og skal derfor indgå i et uddannelsesforløb. Praktikperioden er på min 2. måneder med start august/september 2023, og vi sørger for at tilpasse forløbet til dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kunne du tænke dig at blive en af os?
Vil du vide mere om vores arbejdsplads, kontakt venligst:

Adm. direktør Sarah Elhauge
Telefon +45 35 25 35 45

Insight Events er en spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder med mange bolde i luften, vi skaber faglig og personlig udvikling, da projekter aldrig er ens, og vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det er hele vejen igennem et super sted at være.