Fraud & IT-relateret økonomisk kriminalitet

Fraud & IT-relateret økonomisk kriminalitet - konference - Insight Finance

Konferencen er det oplagte forum for dig, som ønsker at holde dig ajour med lovgivning, procedurer, samarbejde og praksis inden for bekæmpelse af fraud & IT-relateret økonomisk kriminalitet.

”Låne-fraud, muldyr, kærlighedssvindel, investeringssvindel, Kryptovaluta svindel, CEO-fraud, Token-fraud, 3DS, Bitcoin, falske bank-ansatte fraud, misbrug af betalingskort, misbrug af autentifikationskoder, falske mails, falske opkald, phishing, smishing m.m.”

De kriminelle er opfindsomme og skyr ingen midler i forsøget på at snyde virksomheder, borgere og det offentlige for penge. Forventningerne til den finansielle sektors evne til at opdage og stoppe svindlen stiger, samtidigt med at svindlerne bliver mere avancerede og sofistikerede.

Med en blanding af indlæg fra den finansielle sektor, offentlige myndigheder, finansielle interesseorganisationer, tilsyn og IT sikkerhedseksperter får du henholdsvis en opdatering på den nyeste regulering på området samt den nyeste viden om truslerne. Fra dine kolleger i sektoren bliver du klogere på, hvordan de ser på udviklingen inden for emner som fraud, trusselslandskabet,forebyggelse, PSD2, MitID m.m. Desuden får du viden om samarbejdsmuligheder med offentlige institutioner, interesseorganisationer og andre finansielle virksomheder. Alt dette over en dag der fokuserer på videndeling, networking og samarbejde.

Du får blandt andet sat fokus på disse vigtige emner:

  • Trusselsbilledet for svindel anno 2023
  • Muldyr
  • MitID og Fraud
  • Stærk kundeautentifikation og den kommende revision af PSD2
  • Gennemgang af konkrete fraud sager
  • Fraud bekæmpelse i forbrugslån og leasingbranchen
  • Hvordan forbedres samarbejdet mellem den finansielle sektor og politiet vedrørende IT-relateret økonomisk kriminalitet
  • Kan fraud forebygges med oplysning?

Programmet for Fraud & IT-relateret økonomisk kriminalitet er under udarbejdelse. Følg løbende med her på siden for emner og information om konferencen.

Målgruppe for konferencen

Banker, pengeinstitutter, udbydere af betalingsløsninger, tilsyn og offentlige institutioner involveret i bekæmpelse og regulering inden for fraud og IT relateret økonomisk kriminalitet, leverandører af ydelser og rådgivning inden for IT-sikkerhed, juridisk rådgivning og teknisk infrastruktur.

Jeg glæder mig til at byde dig og dine kollegaer velkommen på konferencen den 29. marts 2023.

Med venlig hilsen
Nina Meyer
Senior Project Manager
Insight Events

Sune Gabelgård er ordstyrer på konferemcen Fraud & IT-relateret økonomisk kriminalitet - Insight Finance
Sune Gabelgård
Head of Financial Crime Prevention
MobilePay

Priser

Early Bird!

Tilmelding senest 10. februar 2023

kr. 6.495,-

Tilmelding senest 10. marts 2023

kr. 6.995

Tilmelding efter 10. marts 2023

kr. 7.995

Du kan også tilmelde dig her: e-mail: info@insightevents.dk eller telefon: +45 35 25 35 45

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan tilmelde dig direkte på hjemmesiden ved at klikke på ’Tilmelding og priser’ på arrangementets side: Du kan også sende e-mail til info@insightevents.dk eller ringe til os på telefon 35253545

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding.

Er I flere interesserede fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, så kontakt os for et godt tilbud: info@insightevents.dk eller på telefon: +4535253545.

Prisen inkluderer forplejning alle konferencedage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Ja, du skal blot meddele det skriftligt til os via e-mail: info@insightevents.dk

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Insight Events fralægger sig ansvaret for parkering og transport i forbindelse med arrangementet. Rejser du med offentlig transport anbefaler vi, at du planlægger og tjekker din rejse på rejseplanen.dk.

Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at høre om vores partnerskabsmuligheder, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs om eventuelle aktuelle forholdsregler under 'Om Insight Events' og 'Coronaforholdsregler' i menuen.

Program

Skriv dig op og få programmet tilsendt, så snart vi lancerer det.

Når du skriver dig op til programmet, giver du os samtykke til at sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye events, invitationer mv.
Relaterede nyheder
På den store netværkskonference Hvidvask den 12. og 13. oktober, kan du blive klogere på transaktionsovervågning i Sydbank, når Malene Morsing, afdelingsdirektør i Sydbanks F...
23. august 2022
Ketil Clorius er FVP Head of Global Fraud Management i Danske Bank, og taler på konferencen Fraud & It-relateret økonomisk kriminalitet. I indlægget kan du blandt andet hør...
21. februar 2022
Ulla Malling er projektchef på Danskernes Digitale Selvforsvar i Forbrugerrådet Tænk, og taler på konferencen Payments and Fraud den 25. og 26. maj. Her kan du høre om appen M...
29. april 2021
Eventdetaljer