Insight Food & Health

InsightFood&Health

Insight Food & Health arrangerer og afvikler konferencer og kurser inden for fødevarer-, pharma-, medico- og biotech-området. Du kan deltage på en række forskellige konferencer, der giver dig ny viden og inspiration til relevante problemstillinger i fødevare- og sundhedsbranchen. Du kan for eksempel deltage på konferencer inden for fødevareemballage, bæredygtige værdikæder i fødevareindustrien, kliniske forsøg, fødevarelovgivning, miljølovgivning, kosttilskud, cybersikkerhed i sundhedssektoren og mange flere.

Fødevarekonferencer

Fødevareområdet er fortsat et af de mest regulerede i EU, og det kan være svært at navigere rundt i de forskellige regler og love på området. På konferencerne får du ny viden og konkrete værktøjer, som du kan implementere i din virksomhed og du bliver opdateret på relevante problemstillinger, lovgivning, procedurer og praksis på området.

Vores konferencer er en oplagt mulighed for at udveksle erfaringer med andre fra branchen og udvide dit professionelle netværk.

Få inspiration og ny viden på vores Food og Health events

Som deltager på en af vores konferencer eller kurser er du garanteret inspiration, ny viden og konkrete værktøjer, som du kan implementere direkte i din organisation. Ofte er vores konferencer opbygget af spor, så du har mulighed for at vælge det mest relevante emne for dig. Flere af vores konferencer kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater. Det kan du læse mere om under hver konference.

Indlægsholderne på konferencerne håndplukkes blandt landets aktører og eksperter inden for området. Du er derfor sikret et fagligt og relevant indblik i de nye tendenser, udfordringer og fremtidige muligheder der er inden for dit arbejdsområde.

food og health events

Vil du vide mere om Insight Food & Healths konferencer?

Du kan se alle Insight Food & Healths konferencer længere nede her på siden. Du kan også læse nyheder, interviews og artikler fra konferencer, der holder dig opdateret og giver inspiration.

Hvis du vil have mere information, så tag endelig kontakt til os.

Seneste Nyheder
Deltagernes evaluering af Insight Food & Health
Vores deltagere har evalueret vores konferencer til

4,6 ud af 5

Vores talere er af vores deltagere evalueret til

4,4 ud af 5

Kommende konferencer & events
10. - 11. maj 2023
Fødevareområdet er fortsat et af de mest regulerede i EU, og det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige regler. Konferencen Fødevarelovgivning er for 20. år i træk det årlige forum, hvor du får en samlet oversigt...
10. - 11. maj 2023
Fødevareområdet er fortsat et af de mest regulerede i EU, og det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige regler. Konferencen Fødevarelovgivning er for 20. år i træk det årlige forum, hvor du får en samlet oversigt...
Seneste Nyheder
Vi holder også events for andre sektorer