Insight Energy

InsightEnergy

Insight Energy arrangerer og afvikler konferencer og kurser inden for energi, byggeri og transport med årlige netværksarrangementer. Du kan blandt andet deltage i konferencer med temaerne gadebelysning, bæredygtigt byggeri, juridiske udfordringer i bygge og anlæg, træbyggeri, miljølovgivning, biodiversitet, bæredygtig byggeproces og mange flere.

Events om problemstillinger inden for byggeri og energi

Den store udvikling i byggeri- og energiprojekter aktualiserer en række problemstillinger samt skærpede krav til industrien og byudviklingen. På konferencerne får du ny viden og konkrete værktøjer, som du kan implementere i din virksomhed og du bliver opdateret på relevante problemstillinger og du får mulighed for at mødes med energibranchen og udveksle erfaringer med centrale aktører i branchen.

Insight Energys konferencer arrangeres og udarbejdes i samarbejde med relevante samarbejdspartnere, og deltagerne er beslutningstagere fra både den private og den offentlige sektor.

Energi events – Ny viden og værktøjer til direkte implementering

Som deltager på en af vores konferencer eller kurser er du garanteret inspiration, ny viden og konkrete værktøjer, som du kan implementere direkte i din organisation. Ofte er vores konferencer opbygget af spor, så du har mulighed for at vælge det mest relevante emne for dig.

Flere af vores konferencerne kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater. Det kan du læse mere om under hver konference.

Håndplukkede eksperter inden for byggeri, energi og transport

Indlægsholderne på konferencerne håndplukkes blandt landets aktører og eksperter inden for området. Du er derfor sikret et fagligt og relevant indblik i de nye tendenser, udfordringer og fremtidige muligheder der er inden for dit arbejdsområde.

Advisory board
Insight Energy har etableret et Advisory Board, der fungerer som sparringspartner i forbindelse med vores aktuelle arrangementer på området for gadebelysning i Danmark og Norge. Medlemmerne er repræsentanter fra kommuner, leverandører samt andre samarbejdspartnere.

Seneste Nyheder
Deltagernes evaluering af Insight Energy
Vores deltagere har evalueret vores konferencer til

4,2 ud af 5

Vores talere er af vores deltagere evalueret til

4,1 ud af 5

Kommende konferencer & events
Juridiske udfordringer i bygge & anlæg - konference - Insight Legal
7. - 8. december 2022
Konferencen Juridiske udfordringer i bygge & anlæg har været en årlig tilbagevendende begivenhed i 11 år. På konferencen mødes alle, der arbejder med juridiske problemstillinger i bygge- og anlægsbranchen. Viden udveksles på tværs af værdikæden i byggeriet, således vil du...
Miljølovgivning - konference - Insight Legal
8. - 9. marts 2023
Miljøregler og -lovgivning er en vigtig parameter i virksomheders miljøpolitik. Der stilles høje krav til virksomheder og myndigheder i forhold til nye lovbestemmelser og vejledninger såvel nationalt som på europæisk plan. Udover at forholde sig til omfattede og til tider...
Seneste Nyheder
Vær også med på events for andre sektorer