Tilmeld dig nu!

ERNÆRINGS- OG SUNDHEDSANPRISNINGER

  • Hvornår må man anprise fødevarers ernæringsmæssige og sundhedsmæssige egenskaber?
  • Hvordan kontrollerer myndighederne anprisningernes rigtighed og anvendelse?
  • Må man supplere teksten, og kan man som producent til mange lande tilpasse mærkning og markedsføringen?
  • Og hvilke anprisninger ser vi mon i fremtiden?

.
På konferencen Ernærings- og sundhedsanprisninger stiller vi skarpt på disse og mange andre spørgsmål.

Ernærings- og sundhedsanprisninger er frivillige angivelser på fødevarer, som skal gøre forbrugerne opmærksomme på produkters sundhedsrelaterede egenskaber.
Anprisningerne reguleres af EU’s forordning om ernærings- og sundhedsanprisninger. EU’s fødevareagentur EFSA godkender løbende ansøgninger og den videnskabelige evidens for sundhedsanprisninger, og som ansøger er det væsentlig at vide, hvilken dokumentation, der skal til, og hvordan godkendelsen foregår.

Når man producerer fødevarer til flere markeder og målgrupper, kan der være behov for at tilpasse formuleringerne, og vi vil derfor belyse råderummet og forudsætningerne for dette.

Der er lagt op til en interessant konference på højt fagligt niveau, hvor nogle af landets dygtigste eksperter deler deres viden og erfaringer. Endvidere er konferencen et ideelt forum for at netværke med kollegaer i branchen.

Følgende emner er på dagsordenen:

  • REFIT NHCR — Deciphering Acronyms
      — State-of-play of the regulatory fitness check of Regulation (EC) No 1924/2006
  • Hvor meget må man supplere og omformulere på Sundheds- og ernæringsanprisninger?
  • Kontrol med anprisninger
  • Hvordan arbejder EFSA med videnskabelig vurdering af sundhedsanprisninger?
  • Hvordan tilpasser Nestlé ernæringsanprisninger samt produktudvikling i forhold til forskelligt nationalt fokus?
  • Brugen af anprisninger overfor børn
  • At sælge fødevarer for børn

Jeg glæder mig til at byde dig og dine kollegaer velkommen på konferencen.

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Project Manager
Insight Events

Deltag også på konferencen Fødevareemballage den 30. januar 2019. Ved tilmelding til begge fødevarekonferencer tilbyder vi en samlet nedsat pris: kr. 9.995,- (ekskl. moms).
Kontakt os, hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet.

ADVOKATERS OBLIGATORISKE EFTERUDDANNELSE

6 lektioner

TALERE

Gundula Maria Kjær Gundula Maria Kjær
Regulatory Affairs Manager
Bech-Bruun
Ursula Nana Kehlet Ursula Nana Kehlet
Konsulent, PhD
DMRI
Teknologisk Institut
Jens Karsten
LL.M Attorney at law
bxl-law, Brussels (B)
Anders Sjödin Anders Sjödin
Professor at the Department of Nutrition, Exercise and Sports
Copenhagen University
Emmelie Abildgaard Emmelie Abildgaard
Senior RSA Specialist
Nestlé Danmark A/S
Christina Møller
Specialkonsulent
Fødevarekontrollens Rejsehold, Kosttilskudsgruppen
Fødevarestyrelsen
Liv Katrine Gill Liv Katrine Gill
Food Regulatory Consultant GTPRA
Arla Foods amba

Ordstyrer:

Karin Frøidt Karin Frøidt
Koncernkvalitetschef
Dagrofa

HENT PROGRAM

Ernærings- og sundhedsanprisninger

Behandling af personoplysninger

TILMELDING

Konferencepris:

Tilmelding senest 2. november 2018 Tilmelding efter 2. november 2018
kr. 5.995,- kr. 6.995,-
Alle priser er ekskl. moms.
Deltag også på konferencen Fødevareemballage den 30. januar 2019. Ved tilmelding til begge fødevarekonferencer tilbyder vi en samlet nedsat pris: kr. 9.995,- (ekskl. moms).
Kontakt os, hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet.

For leverandører:
Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at deltage, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

VENUE

KONTAKT

Behandling af personoplysninger

Project Manager
Louise Starklint
E-mail: ls@insightevents.dk
Telefon: +45 40 10 90 42

Kundeservice
E-mail: info@insightevents.dk
Telefon: +45 35 25 35 45

Sales / Partnership
Senior Sales Manager Thomas Klindt
Email: tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41 95 14 31