Liv & Pension

Liv og pension - spændende konference om pensionssektorens udfordringer

Insight Finance byder dig velkommen til konferencen Liv & Pension den 13.-14. september – som vi afholder for 18. gang.

De seneste års Coronakrise er blevet efterfulgt af en energikrise. Efter år med historisk lave renter har Ruslands invasion af Ukraine skabt uro og usikkerhed på markedet. Inflation og stigende renter kan mærkes på den generelle økonomi og ligeledes på afkastet.

Konferencen Liv & Pension er branchens årlige samlingspunkt for beslutningstagere og du kan netværke og udvide dit professionelle netværk med ligesindede. Over 2 dage bliver du opdateret på Finanstilsynets fokusområder og ny regulering. Du hører hvad Forsikring & Pension kæmper for på branchens vegne, og hvilke udfordringer de fokuserer på i 2023. Derudover har vi mange indlæg baseret på jeres ønsker fra jeres kolleger i branchen. Du kan blandt andet glæde dig til at høre hvordan andre arbejder med digitalisering, kundeservice, investeringer, bæredygtighed og meget mere. 

Vi glæder os til igen at samle branchen til to dage med vigtige indlæg, diskussioner, viden, netværk og forplejning.

Vi er i fuld gang med at lave et spændende program til årets konference. Følg løbende med her på siden for emner og ny information om konferencen.

På Liv & Pension får du blandt andet sat fokus på:

 • SUL-bekendtgørelsen
 • Teknologi og digitalisering
 • Data og automatisering
 • Kernesystemer og data
 • Partnerskaber, herunder outsourcing
 • Compliance
 • ESG Data
 • Investeringer og afkast

Vælg dit eget spor og kom i dybden med et fokusområde

Programmet vil som altid være fyldt med vigtige indlæg og erfaringer fra pensionssektoren, og igen i år vil eftermiddagen på dag 2 blive delt op i 2 spor, der giver dig mulighed for at komme i dybden med et udvalgt emne. Du kan vælge i mellem 2 forskellige spor:

Spor 1: Investering og risiko

Spor 2: Kunder – Digitalisering og produktudvikling

Hvad får du ud af at deltage?

 • Kom i dybden med de mest aktuelle udfordringer og emner inden for liv- og pensionsbranchen
 • Bliv fagligt opdateret og inspireret fra bl.a. Finanstilsynet og Forsikring & Pension
 • Hør hvordan dine kollegaer i branchen arbejder med digitalisering, kundeservice, investeringer, bæredygtighed og meget mere.
 • Udvid dit professionelle netværk på årets netværksevent
 • Bliv inspireret til fremtidens pensionsprodukter

Målgruppe for Liv & Pensionskonferencen

Liv & Pension er relevant for C-levels, direktører, afdelingschefer, udviklingschefer, salgschefer, økonomer, markedschefer, udviklingschefer, aktuarer, investeringschefer, kundechefer, rådgivningschefer, projektledere, mæglere, konsulenter, pensions- og forsikringschefer, administrationschefer, jurister, rådgivere, analysechefer, risiko managere, analytikere, account managers fra liv- og pensionsbranchen og den finansielle sektor generelt. Derudover er konferencen også relevant for konsulenter, som arbejder med kunder inden for branchen og andre med interesse i og ansvar for liv og pension.

Hvis du ønsker at deltage på andre finansielle og netværksevents, så se alle vores finansielle konferencer her.

Jeg glæder mig til at byde dig og dine kolleger velkommen på konferencen den 13. og 14. september.

Med venlig hilsen

Nina Meyer
Senior Project Manager
Insight Finance

Bjarne Hastrup taler på konferencen Liv & Pension - Insight Finance
Bjarne Hastrup
CEO
Ældresagen
Carsten Brogaard fra Finanstilsynet taler på konferencen Liv & Pension
Carsten Brogaard
Vicedirektør
Finanstilsynet
Kent Damsgaard fra Forsikring & Pension taler på konferencen Liv & Pension
Kent Damsgaard
CEO
Forsikring & Pension
Line Nexø Leth fra Pædagogernes Pension taler på konferencen Liv & Pension
Line Nexø Leth
COO
Pædagogernes Pension
Nicholas Huth Skjoldborg Reim fra Forca taler på konferencen Liv & Pension
Nicholas Huth Skjoldborg Reim
Chef for Digital Forretningsudvikling
Forca
Søren Christian Søndergaard Poulsen taler på konferencen Liv & Pension - Insight Finance
Søren Christian Søndergaard Poulsen
Senior Director, Head of Natural Language Processing - Data & Analytics
ATP
Susanne Gildberg fra PA Consulting Group taler på Insight Finance
Susanne Gildberg
Partner
PA Consulting Group
Torsten Fels taler på konferencen Liv & Pension - Insight Finance
Torsten Fels
CEO
PenSam

Priser

Early Bird!

Tilmelding senest 11. august 2023

kr. 13.495,-

Tilmelding senest 1. september 2023

kr. 14.495,-

Tilmelding efter 1. september 2023

kr. 15.495,-

Du kan også tilmelde dig via email: info@insightevents.dk eller telefon: +45 35 25 35 45

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan tilmelde dig direkte på hjemmesiden ved at klikke på ’Tilmelding og priser’ på arrangementets side: Du kan også sende e-mail til info@insightevents.dk eller ringe til os på telefon 35253545

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding.

Er I flere interesserede fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, så kontakt os for et godt tilbud: info@insightevents.dk eller på telefon: +4535253545.

Prisen inkluderer forplejning alle konferencedage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Ja, du skal blot meddele det skriftligt til os via e-mail: info@insightevents.dk

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Insight Events fralægger sig ansvaret for parkering og transport i forbindelse med arrangementet. Rejser du med offentlig transport anbefaler vi, at du planlægger og tjekker din rejse på rejseplanen.dk.

Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at høre om vores partnerskabsmuligheder, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs om eventuelle aktuelle forholdsregler under 'Om Insight Events' og 'Coronaforholdsregler' i menuen.

Program

Skriv dig op og få programmet tilsendt, så snart vi lancerer det.

Når du skriver dig op til programmet, giver du os samtykke til at sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye events, invitationer mv.
Relaterede nyheder
Torsten Fels, der er CEO i Pensam holder et oplæg på konferencen Liv & Pension den 14. og 15. september, og tager i sit oplæg temperaturen på pensionssektorens produktpalet...
23. august 2022
På konferencen Liv & Pension den 14. og 15. september holder Dewi Dylander, der er Deputy Executive Director i PKA et oplæg om, hvordan PKA arbejder med bæredygtige invester...
23. august 2022
Thore Dankert er Senior Director i Data & Analytics hos ATP, og holder også et indlæg på konferencen Liv & Pension. På konferencen giver Thore et indblik i, hvordan ATP bru...
10. august 2022
Partnere

Har man tid, kan man yde god kundeservice og udvikle sin forretningen. I Edlund A/S er det netop det, vi hjælper vores kunder med. Vi leverer fleksible og tidsbesparende it-løsninger til liv og pensionsbranchen. Vi har mere end 25 års erfaring og er markedsledere på det danske marked med 9 ud af de 11 største pensionsselskaber i Danmark.

For mere information: www.edlund.dk

As the leading European supplier of robust, highly configurable and customer-centric SaaS platforms to the insurance and pension industry, Keylane offers solutions that optimise today’s business processes, unburdens our clients and empowers them to be future-fit and agile.
With a proven track record in successful implementations, our dedicated experts, supported by capable partners, work to deliver an ecosystem of emerging technologies that enables our clients to deliver innovative services and products. Keylane employs over 750 people and administrates 40+ million policies across Europe.

For more information: keylane.com

Eventdetaljer
Partnere