Financial Compliance & Legal

Financial Compliance & Legal - konference - Insight Finance

Konferencen er det oplagte forum for dig, som ønsker at holde dig ajour med lovgivning, procedurer og praksis inden for den finansielle sektor.

Over to dage får du viden om den nyeste lovgivning og regler, så du kan fungere som virksomhedens værn mod manglende regelefterlevelse. Med indlæg fra tilsyn, ekspertindlæg og compliancefunktionen i udvalgte banker får du en opdatering på den nyeste lovgivning og direktiver, og indsigt i, hvordan de fortolkes hos henholdsvis tilsyn og hos dine kolleger i andre banker.

På konferencen bliver du også klogere på den rolle og de udfordringer, som compliance funktionen har både internt og eksternt.

Hvad får du ud af at deltage på konferencen?

 • Du bliver opdateret på den seneste lovgivning, vejledninger og krav
 • Du får konkret viden om, hvordan dine kolleger i andre virksomheder arbejder med de samme områder og problemstillinger, som du har
 • Du får muligheden for god vidensudveksling med kolleger i andre compliance-afdelinger og udvidet dit netværk

På konferencen i 2022 var der blandt andet fokus på:

 • Temaundersøgelse af oplysningskrav under disclosureforordningen
 • Planlægning af et godt tilsynsbesøg
 • Kontrollers effektivitet
 • Basel IV
 • Compliance rolle i forhold til ESG
 • Investorbeskyttelse, herunder MIFID, MAR, tekniske standarder og bekendtgørelser
 • Den nye ledelsesbekendtgørelse
 • Three lines of defense – best practise
 • Nyt på god skik området
 • Kompetencekrav til nøglepersoner
 • GDPR 2.0. – Governance-framework, praktisk monitorering og kontroller, indsigtsanmodninger og efterlevelse af databeskyttelsesforordningen.
 • Risikovurdering og risikotaksonomi i forhold til compliancerisici
 • Hvordan arbejder Middelfart Sparekasse med compliance?
 • Dokumentation for det udførte arbejde eller Værdiskabende compliance
 • Arbejdet med compliance i Møns Bank
 • ESG fra et strategisk perspektiv

Programmet for 2023-udgaven af Financial Compliance & Legal er under udarbejdelse. Følg løbende med her på siden for emner og information om konferencen.

Målgruppe for konferencen

Konferencen Financial Compliance & Legal henvender sig bl.a. til Compliance Officer, Compliance chef, Compliance ansvarlig, Compliance Specialist, Head of Compliance, leder af Risikostyring og Compliance, Risiko og Compliance konsulent, leder af Informationssikkerhed, AML-ansvarlig, AML-koordinator, advokat, jurist, juridisk direktør, juridisk chef, juridisk konsulent, direktionsjurist, COO, CFO, afdelingschef, afdelingsdirektør, funktionsleder, fuldmægtig, Senior Director, statsaut. revisor, underdirektør, vicedirektør

Jeg glæder mig til at byde dig og dine kollegaer velkommen på konferencen den 24. & 25. maj 2023.

Med venlig hilsen
Nina Meyer
Senior Project Manager
Insight Events

Annelise Warrer
Annelise Warrer
Senior Vice President, Head of Compliance
Nykredit
Kenneth Ullmann Eenholt
Kenneth Ullmann Eenholt
Head of FCG Denmark
FCG

Priser

Early Bird!

Tilmelding senest 14. april 2023

kr. 13.495,-

Tilmelding senest 12. maj 2023

kr. 14.495

Tilmelding efter 12. maj 2023

kr. 15.495

Du kan også tilmelde dig her: e-mail: info@insightevents.dk eller telefon: +45 35 25 35 45

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan tilmelde dig direkte på hjemmesiden ved at klikke på ’Tilmelding og priser’ på arrangementets side: Du kan også sende e-mail til info@insightevents.dk eller ringe til os på telefon 35253545

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding.

Er I flere interesserede fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, så kontakt os for et godt tilbud: info@insightevents.dk eller på telefon: +4535253545.

Prisen inkluderer forplejning alle konferencedage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Ja, du skal blot meddele det skriftligt til os via e-mail: info@insightevents.dk

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Insight Events fralægger sig ansvaret for parkering og transport i forbindelse med arrangementet. Rejser du med offentlig transport anbefaler vi, at du planlægger og tjekker din rejse på rejseplanen.dk.

Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at høre om vores partnerskabsmuligheder, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs om eventuelle aktuelle forholdsregler under 'Om Insight Events' og 'Coronaforholdsregler' i menuen.

Program

Skriv dig op og få programmet tilsendt, så snart vi lancerer det.

Når du skriver dig op til programmet, giver du os samtykke til at sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye events, invitationer mv.
Relaterede nyheder
På konferencen Financial Compliance & Legal den 17. og 18. maj er Kenneth Ullmann Eenholt, Senior Manager i FCG, ordstyrer på konferencens første dag. Han vil sørge for at...
15. marts 2022
På konferencen Financial Compliance & Legal den 17. og 18. maj kan du opleve Annelise Warrer, der er head of compliance, underdirektør og advokat i Nykredit Realkredit. På k...
11. marts 2022
Eventdetaljer
Partnere