Tilmeld dig nu!

VEJ- & GADEBELYSNING 2019

Praktiske erfaringer og nyeste viden inden for vejbelysning

For 11. år i træk byder vi i 2019 velkommen til konferencen Vej- & gadebelysning. Det er det årlige mødested for hele branchen, og det giver unik mulighed for at blive fagligt opdateret og samtidig udveksle erfaringer med en lang række kollegaer og fageksperter.

Højaktuelle emner
Programmet bliver fastlagt i tæt dialog med tidligere deltagere og en bred vifte af fageksperter. Dermed er der sikkerhed for, at højaktuelle emner inden for vejbelysning vil blive belyst og diskuteret. Der vil være faglige indlæg ved både eksperter og praktikere, og således vil fokus dels være på den nyeste viden inden for vejbelysning, men i høj grad også på konkrete praktiske erfaringer.

Programmet i 2018 tog blandt andet udgangspunkt i følgende emner:

 • Den gode historie om LED udskiftning og processen omkring valg af løsninger
 • Valg af armaturer
 • Sammenlægning af vejbelysningsdata i Halsnæs Kommune
 • Tryghed og belysning i grønne områder i Herlev Kommune
 • Lysstyring gennem trafikintensitet
 • Cirkulær økonomi for kommuner
 • AB 18 og ABR 18 i relation til gadebelysning
 • Hvordan sikres det, at kommunen får det, den betaler for ved renovering af vejbelysning?
 • PANELDEBAT: Fremtidens drift- og vedligeholdelseskontrakter
 • Fremtidens entreprenør til vejbelysning
 • Armaturdesign set med skandinaviske designbriller

.
Debat og gode historier fra branchen
Efter førstedagens program arrangerer vi igen i 2019 åben taletid for interesserede deltagere, hvor der kort og præcist kan deles erfaringer eller gode projekter.

Byvandring i Odense
Som noget ekstra i 2018 havde vi arrangeret en lille byvandring i Odense inden netværksmiddagen på konferencens første dag. Her var der mulighed for at se nærmere på det prisvindende anlægsprojekt ”Byens bro”, hvor arkitekt og lysdesigner Jesper Ravn fra Gottlieb Paludan Architects fortalte om broen og belysningen.

Jeg glæder mig til at byde dig og dine kollegaer velkommen på konferencen i 2019!

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Project Manager
Insight Events

Gadebelysningsforum

Hold dig også opdateret gennem Gadebelysningsforum – et LinkedIn-netværk, som henvender sig til dig, der arbejder med vej- og gadebelysning. Gruppen er etableret med henblik på at få skabt en platform, hvor dit professionelle netværk plejes og udvides.

TALERE 2018

Kirsten Høi
Projektleder
Herlev Kommune
Jesper Ravn
Arkitekt og lysdesigner
Gottlieb Paludan Architects
Henrik Rohde Nielsen
Seniorbelysningsingeniør
ÅF Lighting
Thomas Skovsgaard
Stifter og daglig leder
Exlumi Consulting
Ole Morgenstjerne
Belysningsingeniør, projektleder
Aarhus Kommune
Jasper Steinhausen Jasper Steinhausen
Business Advisor, Owner
Ouroboros
Andreas Christensen Andreas Christensen
Partner, advokat
Horten
Maja Hyveled Jakobsen Maja Hyveled Jakobsen
Belysningsingeniør
Københavns Kommune
Nikolaj Rønne
El-installatør
Ballerup Kommune
Niels Knudsen
Belysningsingeniør, projektleder
Frederiksberg Kommune
Peter Rødgaard Peter Rødgaard
CCO
Citelum Denmark
Kirsten K. Martinussen
Entrepriseleder
Aabenraa Kommune
Carsten Andersen Carsten Andersen
GIS-koordinator
Halsnæs Kommune
Morten Skibstrup Nikolajsen Morten Skibstrup Nikolajsen
Belysningsingeniør, projektleder
Hillerød Kommune
Stig Myler
Partner, Head of Lighting Solutions
Holscher Design

Ordstyrere:

Allan Ruberg Allan Ruberg
Head of Architecture and Design
ÅF
Kenneth Munck
Section Manager Copenhagen, Senior Lighting Engineer
ÅF Lighting

SAMARBEJDSPARTNERE 2018

ÅF Lighting er på forkant med professionel belysning. Efter 30 år i branchen er vi nu en af verdens største belysningsvirksomheder og kan derfor tilbyde vores kunder en usædvanlig bred vifte af tjenester og løsninger.

Læs mere på af-lighting.com

I DOLL Living Lab demonstrerer og tester en række producenter og indkøbere udendørsbelysning i 1:1 skala på 12 kilometer veje og stier i Hersted Industripark i Albertslund. Hvert af de 435 lyspunkter i Living Lab har en IP-adresse og kan styres fra et centralt besøgs- og kontrolcenter – DOLL Visitor Center.
Tanken bag DOLL Living Lab er at bringe indkøbere af belysning sammen med sælgere af belysning på uvildig grund. Det giver en række fordele for både indkøbere og sælgere.

Læs mere på www.lightinglab.dk/Living-Lab

Lighting Metropolis er et første afgørende skridt på vej mod at realisere en vision for Greater Copenhagen som verdensførende Living Lab for intelligent urban lighting. Målet er at styrke den vigtige rolle, som belysning kan spille i at fremme sikkerhed, tilgængelighed, identitet, sundhed og uddannelse for mennesker i byerne.

Lighting Metropolis arbejder hen imod at finde nye løsninger på faktiske udfordringer, som er defineret af kommuner og regioner.

Læs mere på www.lightingmetropolis.com

Brancheforeningen SIKRE VEJE repræsenterer virksomheder, der arbejder på vejen og for bedre trafiksikkerhed. Det er virksomheder, der f.eks. er beskæftiget med produktion og salg af vejskilte, vejmarkering, autoværn, afspærringsmateriel, vejbelysning, alkolåse og drift og vedligeholdelse af vej- og sidearealer.

Læs mere på: www.sikre-veje.dk

Trafik & Veje er det eneste danske specialblad for vej- og trafikteknikere. Stort set alle beslutningstagere i stat og kommune abonnerer på bladet. Det skønnes, at beslutningstagere for over 90% af de samlede vejinvesteringer i Danmark er blandt bladets læsere – heriblandt Transport- og Energiministeriet og Folketingets Trafikudvalg.

Trafik & Veje har siden dets start i 1924 været det eneste danske blad, der udelukkende beskæftiger sig med vejbygning og vejtrafik i videste forstand.

Læs mere på www.trafikogveje.dk

MEDIEPARTNERE 2018

PARTNERE & UDSTILLERE 2018

Amplex GridLight styrer over 50% af gadelyset i Danmark, bruges i Vejdirektoratets installationer og har leveret verdens største løsning i UAE med 275.000 pæle. Løsningen er modulopbygget, så man kan starte enkelt og senere tilføje mere udstyr til brug for smart city. GridLight kan håndtere alle lampetyper og giver mulighed for at kombinere styring af skabe med individuelle pæle. GridLight er ikke bare gadelys, tunneler og sportspladser, men på messen viser vi også vores nyeste Smart City løsninger, der bl.a. kombinerer gadelysstyring og trafikmåling.

Læs mere på www.amplex.dk

DANintra designer, udvikler og markedsfører produkter inden for gade- & vejbelysningsudstyr, herunder alle former for belysningsmaster, projektørmaster samt el-udstyr og SmartCity produkter. Masterne er CE mærket og godkendt til brug for vejbelysning iht DS/EN40. Produkterne omfatter bertlede, koniske, cylindriske og Kipmaster samt projektør-master op til 90 meter.

Læs mere på www.danintra.dk

DELUX DENMARK har siden 1998 været aktør i udendørs vej- og pladsbelysning. Med mærker som AEC Lighting – Hoffmeister – MEYER – HESS har vi en palette af udbud, der matcher de danske vejkrav, design samt formsprog. Vi har i år indledt et samarbejde med COMLIGHT Norge, der har radardetekteringsenheder til master, der giver bedre sikkerhed og energioptimering af det samlede belysningsanlæg. Desuden er vi specialister i tunnelbelysning med to realiserede projekter i Danmark, nemlig Nordhavn og den ny vejtunnel i Køge.

Læs mere på www.deluxdk.com

Logo_cmyk_ny

Vej- og parkbelysning er udviklet på baggrund af vores mangeårige erfaring med lys. Som blandt andet betyder, at vi arbejder på at få højeste lys udbytte med lavest muligt energiforbrug.

Ud over Vialume, Evolume og Lunova er der udviklet en ny armaturserie ”Verda”, som vi glæder os til at præsentere.

Se mere på www.fagerhult.dk

FOCUS LOGO OUTLIN 2013_black_KJ

Focus Lighting har leveret belysningsløsninger til den europæiske byggesektor siden 1975. De senere år har vi oparbejdet et betydeligt know-how inden for offentlig vejbelysning og er med mere end 140.000 armaturer i de danske kommuner blevet en anerkendt leverandør til vej- og stibelysning.

Læs mere på www.focus-lighting.dk

LITE er producent og leverandør af komplette belysningsløsninger til det professionelle marked. I tæt samarbejde med flere af landets kommuner leverer vi de rette belysningsløsninger. I rådgivningsfasen finder vi sammen den optimale løsning til gavn for slutbrugerne. LITE råder over et stærkt teknisk team, med mange års erfaring inden for belysningsbranchen.
Igennem de sidste 5 år har LITE A/S solgt mere end 54.000 gade- og parklamper til danske marked. LITE har som en del af vores CSR politik valgt at udvikle vores produkter med afsæt i cirkulær økonomi, derfor tilbyder vi vores kunder at beregne genbrugsværdien af de produkter, vi producerer. Derudover kan armaturerne integreres med forskellige lysstyringssystemer for at opnå den ønskede SMART CITY løsning.

Læs mere på www.lite-led.dk

THORN rød

THORN er en globalt anerkendt leverandør af belysningsløsninger til ”Smart Cities” i hele verden, hvor æstetik, visuel præstation, energiforbrug og behov for vedligeholdelse er i perfekt balance.

THORN har mange års erfaring med udvikling af belysning og en stor portefølje af udendørs belysning med integreret lysstyring. Vi arbejder aktivt på at højne belysningsstandarderne gennem at kombinere den nyeste lyskildeteknologi med vores specialistviden inden for optik- og armaturdesign.

Læs mere på www.thornlighting.dk

FÅ PROGRAMMET NÅR DET ER KLART

Bestil 2019 programmet og få det, når det er klart.

Klik her for at se programmet for konferencen i 2018.

Vej- og gadebelysning 2019

Behandling af personoplysninger

TILMELDING

Konferencepris:

Tilmelding senest 4. oktober 2019 Tilmelding senest 1. november 2019 Tilmelding efter 1. november 2019
kr. 8.995,- kr. 9.995,- kr. 10.995,-
Netværksmiddag: kr. 450,-
Alle priser er ekskl. moms.

Særpris for kommuner ved hurtig tilmelding:

Tilmelding senest 4. oktober 2019 Tilmelding senest 1. november 2019 Tilmelding efter 1. november 2019
kr. 5.995,- kr. 9.995,- kr. 10.995,-
Netværksmiddag: kr. 450,-
Alle priser er ekskl. moms.

Er du fra en kommune? Kontakt os på info@insightevents.dk

For leverandører
Er du leverandør og vil høre mere om muligheder i forbindelse med deltagelse, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

VENUE

KONTAKT

Behandling af personoplysninger

Project Manager
Louise Starklint
E-mail: ls@insightevents.dk
Telefon: +45 40 10 90 42

Kundeservice
E-mail: info@insightevents.dk
Telefon: +45 35 25 35 45

Sales / Partnership
Senior Sales Manager Thomas Klindt
E-mail: tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41 95 14 31