Tilmeld dig nu!

VEJ- & GADEBELYSNING 2019

Praktiske erfaringer og nyeste viden inden for vejbelysning

For 11. år i træk byder vi velkommen til konferencen Vej- & gadebelysning. Det er det årlige mødested for hele branchen, og det giver unik mulighed for at blive fagligt opdateret og samtidig udveksle erfaringer med en lang række kollegaer og fageksperter.

Højaktuelle emner
Programmet bliver fastlagt i tæt dialog med tidligere deltagere og en bred vifte af fageksperter. Dermed er der sikkerhed for, at højaktuelle emner inden for vejbelysning vil blive belyst og diskuteret. Der vil være faglige indlæg ved både eksperter og praktikere, og således vil fokus dels være på den nyeste viden inden for vejbelysning, men i høj grad også på konkrete praktiske erfaringer.

Dette års program vil blandt andet tage udgangspunkt i følgende emner:

 • Belysning på pladser og i byrum
 • Vejbelysning på private fællesveje
 • Ny håndbog for Vejbelysning
 • Trafiksikkerhed og målinger
 • Effektiv og sikker drift af gadebelysning og samtidig mindre CO2-udledning
 • Erfaringer med placering af transientbeskyttelse
 • Lysstyring og overvågning
 • Effekten af vejbelysning på trafikantadfærd, sikkerhed og fremkommelighed
 • Renovering af armaturer
 • Designkrav til moderne vejbelysningsarmaturer
 • Fotometrisk test af vej- og gadebelysning – armaturer og installationer
 • Aktuelle udvalgte juridiske udfordringer i branchen
 • Intelligent lysstyring, bevægelsesdetektering og IOT
 • Europe’s first smart and connected motorways

.
Debat og gode historier fra branchen
Efter førstedagens program arrangerer vi igen i år åben taletid for interesserede deltagere, hvor der kort og præcist kan deles erfaringer eller gode projekter.

Jeg glæder mig til at byde dig og dine kollegaer velkommen på konferencen!

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Project Manager
Insight Events

Gadebelysningsforum

Hold dig også opdateret gennem Gadebelysningsforum – et LinkedIn-netværk, som henvender sig til dig, der arbejder med vej- og gadebelysning. Gruppen er etableret med henblik på at få skabt en platform, hvor dit professionelle netværk plejes og udvides.

TALERE 2019

Kim Brostrøm Kim Brostrøm
Teknologichef og leder af DOLL Living Lab
Gate21
Peter Rødgaard Peter Rødgaard
CCO
Citelum Denmark
Niels Jørgen Oggesen Niels Jørgen Oggesen
Partner, advokat
Horten
Jesper Ravnsbjerg Hansen
Business Manager
Seas-NVE
Tue Trier Bing Tue Trier Bing
Advokat
Horten
Rune Brandt Hermannsson
Lys- og armaturdesigner
ÅF Lighting
Jens Nelleberg Jens Nelleberg
Light Project Manager
COWI
Steen Søgaard
Teknisk sagsbehandler
Sikkerhedsstyrelsen
Adnan Özari
Adm. direktør
DANintra
Kit Lærke Knudsen Kit Lærke Knudsen
Ingeniør
Videnskoordinering og vejstandarder
Vejdirektoratet
Andreas Christensen Andreas Christensen
Partner, advokat
Horten
Michael W. J. Sørensen Michael W. J. Sørensen
Markedschef, civilingeniør, Ph.d.
Viatrafik
Carsten Dam-Hansen Carsten Dam-Hansen
Seniorforsker
DTU Fotonik
Per Reinholdt Per Reinholdt
Teknisk direktør
Fagerhult
Verdo
Mads Holm Andersen Mads Holm Andersen
Leading Specialist
Transport Infrastructure, DK Central
COWI
Michael Madsen
Direktør
DELUX DENMARK

Ordstyrer:

Kenneth Munck Kenneth Munck
Section Manager Copenhagen, Senior Lighting Engineer
ÅF Lighting

Programmet er under udarbejdelse. Talerlisten vil løbende blive opdateret.

SAMARBEJDSPARTNERE 2018

ÅF Lighting er på forkant med professionel belysning. Efter 30 år i branchen er vi nu en af verdens største belysningsvirksomheder og kan derfor tilbyde vores kunder en usædvanlig bred vifte af tjenester og løsninger.

Læs mere på af-lighting.com

I DOLL Living Lab demonstrerer og tester en række producenter og indkøbere udendørsbelysning i 1:1 skala på 12 kilometer veje og stier i Hersted Industripark i Albertslund. Hvert af de 435 lyspunkter i Living Lab har en IP-adresse og kan styres fra et centralt besøgs- og kontrolcenter – DOLL Visitor Center.
Tanken bag DOLL Living Lab er at bringe indkøbere af belysning sammen med sælgere af belysning på uvildig grund. Det giver en række fordele for både indkøbere og sælgere.

Læs mere på www.lightinglab.dk/Living-Lab

Lighting Metropolis er et første afgørende skridt på vej mod at realisere en vision for Greater Copenhagen som verdensførende Living Lab for intelligent urban lighting. Målet er at styrke den vigtige rolle, som belysning kan spille i at fremme sikkerhed, tilgængelighed, identitet, sundhed og uddannelse for mennesker i byerne.

Lighting Metropolis arbejder hen imod at finde nye løsninger på faktiske udfordringer, som er defineret af kommuner og regioner.

Læs mere på www.lightingmetropolis.com

Brancheforeningen SIKRE VEJE repræsenterer virksomheder, der arbejder på vejen og for bedre trafiksikkerhed. Det er virksomheder, der f.eks. er beskæftiget med produktion og salg af vejskilte, vejmarkering, autoværn, afspærringsmateriel, vejbelysning, alkolåse og drift og vedligeholdelse af vej- og sidearealer.

Læs mere på: www.sikre-veje.dk

Trafik & Veje er det eneste danske specialblad for vej- og trafikteknikere. Stort set alle beslutningstagere i stat og kommune abonnerer på bladet. Det skønnes, at beslutningstagere for over 90% af de samlede vejinvesteringer i Danmark er blandt bladets læsere – heriblandt Transport- og Energiministeriet og Folketingets Trafikudvalg.

Trafik & Veje har siden dets start i 1924 været det eneste danske blad, der udelukkende beskæftiger sig med vejbygning og vejtrafik i videste forstand.

Læs mere på www.trafikogveje.dk

MEDIEPARTNERE 2019

PARTNERE & UDSTILLERE 2019

Amplex GridLight styrer over 50% af gadelyset i Danmark, bruges i Vejdirektoratets installationer og har leveret verdens største løsning i UAE med 275.000 pæle. Løsningen er modulopbygget, så man kan starte enkelt og senere tilføje mere udstyr til brug for smart city. GridLight kan håndtere alle lampetyper og giver mulighed for at kombinere styring af skabe med individuelle pæle. GridLight er ikke bare gadelys, tunneler og sportspladser og udvidelser til trafik- og miljømåling, men på messen viser vi også som de første af vores nyeste produkter til styring af gadelys på smart city kommunikationen LoRaWAN.

Læs mere på www.amplex.dk

DANintra designer, udvikler og markedsfører produkter inden for gade- & vejbelysningsudstyr, herunder alle former for belysningsmaster, projektørmaster samt el-udstyr og SmartCity produkter. Masterne er CE mærket og godkendt til brug for vejbelysning iht DS/EN40. Produkterne omfatter bertlede, koniske, cylindriske og Kipmaster samt projektør-master op til 90 meter.

Læs mere på www.danintra.dk

DELUX DENMARK – belysnings leverandør til det offentlige byrum siden 1998.
Udpluk af seneste udendørs referencer kan nævnes:
Ballerup Boulevard – Tingbjerg Kultur hus – Sagnkongernes Verden – Formula Auto Nyt Hovedsæde
CLEVER LadeStation Fredericia – ALSIK Sønderborg – KRONEN Shoppingcenter Vanløse – Ishøj Gadekær
FINGER E, CPH Lufthavn.

Læs mere på www.deluxdk.com

Logo_cmyk_ny

Fagerhult har 70 års erfaring med udvikling og produktion af belysning. I dag tilbyder vi løsninger til alle udendørs områder – fra gader og veje, facader og nærmiljøer til parker og bykerner. Vi præsenterer den seneste udvikling, armaturet Opalume. Nytænkning og gennemtænkt produktudvikling bidrager til skabelsen af en optimal belysning.

Se mere på www.fagerhult.dk

FOCUS LOGO OUTLIN 2013_black_KJ

Focus Lighting leverer bæredygtige belysningsløsninger til privat og offentligt byggeri og anlæg. Til de danske kommuner har vi leveret mere end 200.000 vejarmaturer, som dækker hele spektret fra sti- og pladsbelysning til rundkørsler og wireanlæg.

Læs mere på www.focus-lighting.dk

LITE er en dansk producent og leverandør af komplette belysningsløsninger til det professionelle marked. I tæt samarbejde med flere af landets kommuner finder vi sammen den rette belysningsløsning til gavn for slutbrugerne.
De seneste 7 år har LITE solgt mere end 72.000 lamper til vej og park i Danmark. Som en del af vores CSR-politik har vi valgt at tilbyde vores kunder at beregne genbrugsværdien af de produkter, vi producerer. Derudover kan LITE’s armaturer integreres med forskellige lysstyringssystemer og SMART CITY løsninger.
LITE råder over et stærkt teknisk team, med mange års erfaring indenfor belysningsbranchen, og er repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige.

Læs mere på www.lite-led.dk

Schréder

Schréder Danmark blev etableret i 2015 og er et af 35 selskaber i Schréder Group, der er repræsenteret i hele verden. Schréder Danmark leverer udendørsbelysning til vej og by, samt mere dekorative lygter til parker og pladser.

Alle produkter bliver produceret i Europa på en af vores 6 fabrikker og er af højeste kvalitet og med et optimeret energiforbrug. Det, at vi producerer på egne fabrikker, giver en hurtig og sikker levering til projekterne. Der er et stort udvalg af LED linser til de enkelte produkter, for at kunne levere et produkt, som er optimeret til jeres projekt.

Læs mere på www.schreder.com/da-dk

THORN rød

THORN er en globalt anerkendt leverandør af belysningsløsninger til ”Smart Cities” i hele verden, hvor æstetik, visuel præstation, energiforbrug og behov for vedligeholdelse er i perfekt balance.

THORN har mange års erfaring med udvikling af belysning og en stor portefølje af udendørs belysning med integreret lysstyring. Vi arbejder aktivt på at højne belysningsstandarderne gennem at kombinere den nyeste lyskildeteknologi med vores specialistviden inden for optik- og armaturdesign.

Læs mere på www.thornlighting.dk

FÅ PROGRAMMET NÅR DET ER KLART

Bestil 2019 programmet og få det, når det er klart.

Klik her for at se programmet for konferencen i 2018.

Vej- og gadebelysning 2019

Behandling af personoplysninger

TILMELDING

Konferencepris:

Tilmelding senest 4. oktober 2019 Tilmelding senest 1. november 2019 Tilmelding efter 1. november 2019
kr. 8.995,- kr. 9.995,- kr. 10.995,-
Netværksmiddag: kr. 550,-
Alle priser er ekskl. moms.

Særpris for kommuner ved hurtig tilmelding:

Tilmelding senest 4. oktober 2019 Tilmelding senest 1. november 2019 Tilmelding efter 1. november 2019
kr. 5.995,- kr. 9.995,- kr. 10.995,-
Netværksmiddag: kr. 550,-
Alle priser er ekskl. moms.

Er du fra en kommune? Kontakt os på info@insightevents.dk

For leverandører
Er du leverandør og vil høre mere om muligheder i forbindelse med deltagelse, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

VENUE

KONTAKT

Behandling af personoplysninger

Project Manager
Louise Starklint
E-mail: ls@insightevents.dk
Telefon: +45 40 10 90 42

Kundeservice
E-mail: info@insightevents.dk
Telefon: +45 35 25 35 45

Sales / Partnership
Senior Sales Manager Thomas Klindt
E-mail: tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41 95 14 31