Tilmeld dig nu!

VEJ- & GADEBELYSNING 2021

Praktiske erfaringer og nyeste viden inden for vejbelysning

For 13. år i træk kan vi byde dig velkommen til konferencen Vej- & gadebelysning. Det er det årlige mødested for hele branchen, hvor du får en unik mulighed for at blive fagligt opdateret og samtidig udveksle erfaringer med en lang række kollegaer og fageksperter.

Højaktuelle emner

Programmet bliver fastlagt i tæt dialog med tidligere deltagere og en bred vifte af fageksperter. Dermed er der sikkerhed for, at du får belyst og diskuteret højaktuelle emner inden for vejbelysning.
Der vil være faglige indlæg ved både eksperter og praktikere, og du får sat fokus dels på den nyeste viden inden for vejbelysning, men i høj grad også på konkrete praktiske erfaringer.

På årets program vil du få sat særligt fokus på temaerne digitalisering og grøn omstilling inden for vejbelysning, og du kan glæde dig til at høre mere inden for følgende emner:

 • Aktuelle juridiske udfordringer i branchen
 • Effektive driftssystemer til vejbelysning
 • Anlægsdata og GIS integration
 • Opstart med ny Driftsentreprenør med efterfølgende paneldebat
 • Belysning og Borgerinddragelse i Aalborg Kommune
 • Levetid og de samlede miljøomkostninger
 • En lysdesigner i kommunerne – Hvilken rolle skal de have?
 • Design af armaturer til Køge Torv
 • Moderne vejbelysning – Husk at slukke (dæmpe) lyset, dyr sover i det fri
 • Hvordan deler vi natten – Lys og Biodiversitet
 • Ladestandere til elbiler – skal det være en del af vejbelysningen?

Herudover vil du efter 1. dags program på konferencen få mulighed for at komme med på byvandring i Odense, hvor vi vil se nærmere på nogle af byens mange spændende lysprojekter og løsninger.

Hvad får du ud af at deltage?

 • Hør spændende cases og erfaringer fra kommuner, rådgivere, forsyninger, entreprenører og leverandører i branchen
 • Stil spørgsmål direkte til alle aktører i branchen og tag del i aktuelle debatter inden for vejbelysning
 • Hør mere om brug af virtual reality til vejbelysning og mulighed for at se og prøve det i brug på konferencen
 • Netværk med dine kollegaer i branchen

.

Jeg glæder mig til at byde dig og dine kollegaer velkommen den 10. & 11. november.

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Senior Project Manager
Insight Events

Gadebelysningsforum

Hold dig også opdateret gennem Gadebelysningsforum – et LinkedIn-netværk, som henvender sig til dig, der arbejder med vej- og gadebelysning. Gruppen er etableret med henblik på at få skabt en platform, hvor dit professionelle netværk plejes og udvides.

Corona-information: Du kan trygt og sikkert tilmelde dig konferencen
Vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs mere om konferencer og coronaforholdsregler her.

TALERE

Andreas Christensen Andreas Christensen
Partner, advokat
Horten
Matthias Torp Carlsen
Vejingeniør
Odsherred Kommune
Heine Torsson
GIS Kundechef
IT34 – en del af LE34
Pia Westergaard
Afdelingsleder
Teknisk infrastruktur
Verdo
Søren Lykke
Associate Professor, PhD, M.Sc. (Eng.)
Aalborg Universitet
Morten Lyhne
Designer
Lyhne Design
Daniel Fogh Daniel Fogh
Contract & Relationship Manager
SEAS-NVE – Udelys
Morten Gjølstad Kristensen
Business Development Manager
SEAS-NVE – Udelys
Louise Heilberg
Senioradvokat
Bech-Bruun
Rune Brandt Hermannsson
Lys- og armaturdesigner
Light Bureau
Henrik Sode
Elingeniør
Light Bureau
Jacob Kriegbaum Caspersen
Projektleder og lysdesigner
Furesø Kommune
Niels Knudsen
Belysningsingeniør, projektleder
Vej, Park og Miljø, Trafik og Byrum
Frederiksberg Kommune
Karin Hvid Højlund
Arkitekt
Teknik- og Miljøforvaltningen
Aalborg Kommune
Niels Bresemann Jensen
Anlægsansvarlig
By- og Landskabsforvaltningen
Aalborg Kommune
Joachim Stormly Hansen
CDO
Ocutune
Sofie Linnebjerg
Specialist i Lysdesign
MOE
Ole Kjærgård
Partner og el-ingeniør
Fredsted Consulting
Peter Olivarius
Managing Director
Focus Lighting
Jens Hørup Jensen
Direktør
Amplex
Per Bäckstrand
Produktchef
Thorn Norden

Ordstyrere:

Kenneth Munck Kenneth Munck
Senior Project Manager, Senior Lighting Engineer, civ.ing.
Light Bureau
Lars Barthold Hansen
Market Area Manager Denmark
Light Bureau

SAMARBEJDSPARTNER

Light Bureau er samarbejdspartner på konferencen Vej- og gadebelysning

Light Bureau (tidligere ÅF Lighting) er på forkant med professionel belysning. Efter 30 år i branchen er vi nu en af verdens største belysningsvirksomheder og kan derfor tilbyde vores kunder en usædvanlig bred vifte af tjenester og løsninger.

Læs mere på www.lightbureau.com

MEDIEPARTNERE

PARTNERE & UDSTILLERE

Amplex

Amplex GridLight styrer over 50% af gadelyset i Danmark, bruges i Vejdirektoratets installationer og har leveret verdens største løsning i UAE med 275.000 pæle. Løsningen er modulopbygget, så man kan starte enkelt og senere tilføje mere udstyr til brug for smart city. GridLight kan håndtere alle lampetyper og giver mulighed for at kombinere styring af skabe med individuelle pæle. GridLight er ikke bare gadelys, tunneler og sportspladser og udvidelser til trafik- og miljømåling, men på messen viser vi også som de første af vores nyeste produkter til styring af gadelys på smart city kommunikationen LoRaWAN.

Læs mere på www.amplex.dk

DANintra designer, udvikler og markedsfører produkter inden for gade- & vejbelysningsudstyr, herunder alle former for belysningsmaster, signalmaster, projektørmaster, stadionmaster, maste indsatse samt SmartCity produkter som sensorer baseret udstyr, miljømålings udstyr, luftrense udstyr, el-steler og ladede standere til El-biler. Vi fokuserer på gadens infrastruktur.

Læs mere på www.danintra.dk

DELUX DENMARK
Pladser, stiforløb til boligområder og parker, robuste og enkle lysløsninger til offentlig transport over og under jorden… Med udvalgte europæiske højkvalitets-produkter har DELUX DENMARK leveret lys til det offentlige rum siden 1998. Både skræddersyede løsninger og velkendte produkter som til f.eks. Østerport Station, Nordhavnstunnelen, Hvidovre Sygehus, Formula Lyngby, Clevers ladestationer og mange, mange flere.

Tag et kig på www.deluxdk.com

Logo_cmyk_ny

Fagerhult har 75 års erfaring med udvikling og produktion af belysning. Vi tilbyder løsninger til alle udendørs områder – fra gader og veje, facader og nær-miljøer til parker og bykerner.
Vi præsenterer den seneste udvikling fra Fagerhult samt spændende produkter fra vores søsterselskaber: atelje Lyktan, LED LINEAR, we-ef, designplan og SIMES.

Se mere på www.fagerhult.dk

FOCUS LOGO OUTLIN 2013_black_KJ

Focus Lighting leverer belysning til privat og offentligt byggeri og anlæg. Inden for vejbelysning har vi mere end 10 års erfaring, og vi arbejder målrettet med lyskomfort og energibesparende teknik. Vi tilbyder kommuner og forsyningsselskaber bæredygtige løsninger med mulighed for service og opgradering til nyeste teknologi. Reparation udføres af fageksperter på vores Service Center i Kokkedal.

Læs mere på www.focus-lighting.dk

Lampas

Lampas designer og fremstiller belysning til byrum, stier og pladser. Vi samarbejder med danske designere om at skabe parklygter, pullerter og væglamper, som har en høj kvalitet både æstetisk og funktionelt. Sammen med vores belysningsprodukter tilbyder vi rådgivning om lysplaner og belysningskrav, som en naturlig del af løsningen til kommuner, boligforeninger og virksomheder. Vi producerer på egne lokationer, hvor vi kombinerer dansk design med solidt, moderne håndværk. Med base i Kolding leverer Lampas til hele verden.

Læs mere på www.lampas.dk

LITE er en dansk producent med stor fokus på bæredygtighed. Vi designer og projektere komplette belysningsløsninger til det professionelle marked. Sortimentet består af produkter designet i tæt samarbejde med danske designere ud fra markedets krav og behov. Produkterne kan desuden integreres med intelligent styring og SMART CITY løsninger. De seneste 9 år har LITE solgt vej- og parkbelysning til hele Norden.

LITE råder over et stærkt teknisk team med mange års erfaring. Som en del af en stor Skandinavisk organisation er vi repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Holland.

Læs mere på www.lite-led.dk

Louis Poulsen

Louis Poulsen blev grundlagt i 1874 og er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Vores produkters funktion og design er skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen i det naturlige lys. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. Vi tror på passioneret håndværk, som frembringer lys af høj kvalitet, og produkter, der ikke kun er en fryd for øjet, men også skaber et smukt lys.

Læs mere på www.louispoulsen.dk

Novalume Solutions

Novalume Solutions har siden 2016 med stor succes installeret den trådløse Smart-City teknologi, Lumintell™ i mange kommuner rundt om i verden. Store besparelser på energi og CO2, samt øgede besparelser på service og vedligehold i kommunernes gadebelysning er nogle af de mange fordele ved Lumintell™ systemet.

 • Installationer siden 2016: +20 kommuner
 • Teknologisamarbejde med SEAS-NVE i Danmark
 • Lumintell™ -systemer har akkumuleret i alt 1,5 milliarder driftstimer

Læs mere på novalume.dk

Schréder

Schréder Danmark blev etableret i 2015 og er et af 35 selskaber i Schréder Group, der er repræsenteret i hele verden. Schréder Danmark leverer udendørsbelysning til vej og by, samt mere dekorative lygter til parker og pladser.

Alle produkter bliver produceret i Europa på en af vores 6 fabrikker og er af højeste kvalitet og med et optimeret energiforbrug. Det, at vi producerer på egne fabrikker, giver en hurtig og sikker levering til projekterne. Der er et stort udvalg af LED linser til de enkelte produkter, for at kunne levere et produkt, som er optimeret til jeres projekt.

Læs mere på https://dk.schreder.com/en

Thorn Lighting

Innovation og belysningskvalitet er med til at skabe en mere bæredygtig fremtid, hvor mennesker, steder og hele kloden kan have samme fordel. Hos Thorn er vi dedikerede til at respektere miljøet ved at optimere produkternes pålidelighed, levetid, støtte energibesparelser, levere øget virksomhedsmæssigt og socialt ansvar, beskytte følsomme økosystemer og træffe de rigtige materielle valg. Alt sammen uden at reducere standarderne for tjenester og løsninger vi tilbyder. Ved at stole på Thorn hjælper du med at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere på www.thornlighting.dk

HENT PROGRAM

TILMELDING

Pris:

Tilmelding senest 1. oktober 2021 Tilmelding senest 29. oktober 2021 Tilmelding efter 29. oktober 2021
kr. 8.995,- kr. 9.995,- kr. 10.995,-
Netværksmiddag kr. 550,-
Alle priser er ekskl. moms.

Særpris for kommuner ved hurtig tilmelding:

Tilmelding senest 1. oktober 2021 Tilmelding senest 29. oktober 2021 Tilmelding efter 29. oktober 2021
kr. 5.995,- kr. 9.995,- kr. 10.995,-
Netværksmiddag kr. 550,-
Alle priser er ekskl. moms.

Er du fra en kommune? Kontakt os på info@insightevents.dk

For leverandører
Er du leverandør og vil høre mere om muligheder i forbindelse med deltagelse, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

VENUE

KONTAKT

Senior Project Manager
Louise Starklint
E-mail: ls@insightevents.dk
Telefon: +45 40 10 90 42

Kundeservice
E-mail: info@insightevents.dk
Telefon: +45 35 25 35 45

Sales / Partnership
Senior Sales Manager Thomas Klindt
E-mail: tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41 95 14 31