FØDEVARELOVGIVNING 2021
Fødevareområdet er fortsat et af de mest regulerede i EU og det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige regler.
Konferencen Fødebarelovgivning er det årlige forum – i 2021 for 18. år i træk – hvor du får en samlet oversigt over aktuelle problemstillinger inden for lovgivningen, faglig opdatering og seneste nyt på området. Du får samtidig muligheden for værdifuld erfaringsudveksling med andre, der arbejder med samme udfordringer som dig.
Programmet bliver fastlagt i tæt dialog med tidligere deltagere og en bred vifte af fageksperter, og du vil få oplæg fra Fødevarestyrelsen, faglige organisationer og relevante fødevare- og detailvirksomheder. Du får dermed belyst og diskuteret højaktuelle emner inden for området.
Følgende aktuelle og spændende emner var på dagsordenen i 2020:
- EU-Kommissionens nye bæredygtighedsvision Green Deal og ambitionerne for den kommende fødevarestrategi ”From Farm to Fork”
- Nyeste tendenser i fødevarepolitikken i EU og i Danmark
- Hvad betyder Brexit for virksomhederne? – part II
- Status on Brexit and the food law
- Hvordan undgår man vildledning i forbindelse med blandingsprodukter/erstatningsprodukter?
- Nye regler for oprindelsesmærkning af primæringrediens gældende fra april 2020
- Ny økologiforordning
- Markedsføringslovens krav til brug af miljø og etiske påstande i markedsføringen
- Klimamærkning af fødevarer – en rejse mod bedre information til kunderne
- Paneldebat: Klimamærkning af fødevarer
- Seneste nyt inden for ernærings- og sundhedsanprisninger
- Uønskede kemiske stoffer i fødevarer og regulering af disse
- Mærkning af allergener
- 2D stregkoder på fødevarer
Programmet for Fødevarelovgivning 2021 er under udarbejdelse. Følg løbende med her på siden for emner og information om konferencen.
Hvad får du ud af at deltage på konferencen?
- Opdatering og overblik over seneste nyt inden for fødevarelovgivningen
- Spændende cases og erfaringer fra blandt andet fødevarevirksomheder og detailhandlen
- Mulighed for at stille spørgsmål direkte til myndigheder og aktører i branchen og tage del i aktuelle fødevaredebatter
- Oplagte rammer for at netværke med kollegaer i fødevarebranchen
.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til nogle spændende og udbytterige dage på Fødevarelovgivning 2021.
Med venlig hilsen
Louise Starklint
Senior Project Manager
Insight Events
Målgruppe for konferencenKonferencen Fødevarelovgivning henvender sig til kvalitetsdirektører, kvalitetschefer, kvalitetsmedarbejdere, Q&A Managers, Documentation Managers, produktionschefer, produktudviklingsansvarlige, fødevaresikkerhedschefer, fødevarekonsulenter, logistikchefer, bromatologer, jurister, lovgivere, konsulenter, rådgivere og andre med interesse i fødevarelovgivning. |
Vi tilbyder nu, at du kan deltage digitalt eller fysisk. Det betyder, at du kan vælge den digitale konference og streame konferencen hjemmefra, fra kontoret, eller hvor du befinder dig. Du kan se alle indlæg live, og du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs – ligesom hvis du var til stede fysisk.
Derudover får du også adgang til hele konferencen i 3 måneder bagefter, så du kan se det igen og igen eller på et senere tidspunkt.
Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Derfor kan du og dine kollegaer trygt tilmelde jer konferencen.
Vi tager blandt andet følgende forholdsregler:
- Håndsprit tilgængelig ved ankomst og i alle lokaler
- Altid minimum den påkrævede afstand mellem alle deltagere og indlægsholdere
- Grundig rengøring af alle kontaktpunkter og overflader
- Forplejning bliver serveret i henhold til retningslinjerne
Vi glæder os til at byde dig velkommen på konferencen – i sikre og trygge rammer.
ADVOKATERS OBLIGATORISKE EFTERUDDANNELSE
Konferencen opfylder kravene for advokaters obligatoriske efteruddannelse.
TESTIMONIALS
“Konferencen er det bedste bud i Danmark på at blive opdateret på gældende og kommende fødevarelovgivning.”
Indehaver – Lead Auditor, Interim Kvalitets- og Miljøchef Anne Hansen, Hansen Quality
TALERE 2020
![]() |
Stina Soewarta Repræsentationschef EU-Kommissionens repræsentation i Danmark |
![]() |
Hilary Ross Head of Retail, Food & Hospitality and Executive Partner DWF (UK) |
![]() |
Jane Frederikke Land Advokat (H) LIGA Advokater |
![]() |
Saoirse McKeever Eriksen Fødevarekonsulent Dansk Erhverv |
![]() |
Carina Jensen Group Director, Quality Salling Group |
![]() |
Thomas Roland CSR-chef Coop |
![]() |
Oliver Ørnfeld-Jensen Fødevarekonsulent Varefakta |
![]() |
Stinne von Seelen Havn Levnedsmiddelkandidat Kemi & Fødevarekvalitet Fødevarestyrelsen |
![]() |
Anna Cecilie de Klauman Kontorchef Center for Internationalt Samarbejde Fødevarestyrelsen |
![]() |
Henrik Lund CEO Naturli’ Foods |
![]() |
Morten Damkjær Nielsen Chefkonsulent Landbrug & Fødevarer |
![]() |
Karin Frøidt Koncernkvalitetschef Dagrofa |
![]() |
Heidi Søsted Direktør Varefakta |
![]() |
Gundula Maria Kjær Senior Regulatory Affairs Manager Bech-Bruun |
![]() |
Mads Kibsgaard Relations Consultant GS1 Denmark |
Ordstyrer:
![]() |
Gundula Maria Kjær Senior Regulatory Affairs Manager Bech-Bruun |
Interviews 2019:
FÅ PROGRAMMET NÅR DET ER KLART
Bestil 2021 programmet og få det, når det er klart.
Klik her for at se programmet for konferencen i 2020.

TILMELDING
Pris:
![]() |
Tilmelding senest 7. maj 2021 | Tilmelding efter 7. maj 2021 |
kr. 10.995,- | kr. 11.995,- | kr. 12.995,- |
Alle priser er ekskl. moms. |
Vælg selv, om du vil deltage på konferencen fysisk eller digitalt.
For leverandører:
Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at deltage, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk
VENUE
KONTAKT
Senior Project Manager
Louise Starklint
E-mail: ls@insightevents.dk
Telefon: +45 40 10 90 42
Kundeservice
E-mail: info@insightevents.dk
Telefon: +45 35 25 35 45
Sales / Partnership
Senior Sales Manager Thomas Klindt
Email: tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41 95 14 31