Insight Food & Health

Tilmeld dig nu!

FØDEVARELOVGIVNING 2020

Fødevareområdet er fortsat et af de mest regulerede i EU og det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige regler.
Konferencen er for 17. år i træk det årlige forum, hvor du får en samlet oversigt over aktuelle problemstillinger inden for lovgivningen, faglig opdatering og seneste nyt på området. Du får samtidig muligheden for værdifuld erfaringsudveksling med andre, der arbejder med samme udfordringer som dig.

Årets program er fastlagt i tæt dialog med tidligere deltagere og en bred vifte af fageksperter. Du får blandt andet oplæg fra EU-Kommissionens repræsentation i Danmark, Fødevarestyrelsen, faglige organisationer og relevante fødevare- og detailvirksomheder. Du får dermed belyst og diskuteret højaktuelle emner inden for området.

Følgende aktuelle og spændende emner vil være på dagsordenen

  • EU-Kommissionens nye bæredygtighedsvision Green Deal og ambitionerne for den kommende fødevarestrategi ”From Farm to Fork”
  • Nyeste tendenser i fødevarepolitikken i EU og i Danmark
  • Hvad betyder Brexit for virksomhederne? – part II
  • Status on Brexit and the food law
  • Hvordan undgår man vildledning i forbindelse med blandingsprodukter/erstatningsprodukter?
  • Nye regler for oprindelsesmærkning af primæringrediens gældende fra april 2020
  • Ny økologiforordning
  • Markedsføringslovens krav til brug af miljø og etiske påstande i markedsføringen
  • Klimamærkning af fødevarer – en rejse mod bedre information til kunderne
  • Paneldebat: Klimamærkning af fødevarer
  • Seneste nyt inden for ernærings- og sundhedsanprisninger
  • Uønskede kemiske stoffer i fødevarer og regulering af disse
  • Mærkning af allergener
  • 2D stregkoder på fødevarer

Hvad får du ud af at deltage på konferencen?

  • Opdatering og overblik over seneste nyt inden for fødevarelovgivningen
  • Indsigt i konsekvenserne af Brexit belyst fra både dansk og internationalt perspektiv
  • Spændende cases og erfaringer fra blandt andet fødevarevirksomheder og detailhandlen
  • Mulighed for at stille spørgsmål direkte til myndigheder og aktører i branchen og tage del i aktuelle fødevaredebatter
  • Oplagte rammer for at netværke med kollegaer i fødevarebranchen

.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til nogle spændende og udbytterige dage på Fødevarelovgivning 2020.

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Project Manager
Insight Events

Målgruppe for konferencen

Konferencen Fødevarelovgivning henvender sig til kvalitetsdirektører, kvalitetschefer, kvalitetsmedarbejdere, Q&A Managers, Documentation Managers, produktionschefer, produktudviklingsansvarlige, fødevaresikkerhedschefer, fødevarekonsulenter, logistikchefer, bromatologer, jurister, lovgivere, konsulenter, rådgivere og andre med interesse i fødevarelovgivning.

Corona-information: Du kan trygt og sikkert tilmelde dig konferencen
Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Derfor kan du og dine kollegaer trygt tilmelde jer konferencen.

Vi tager blandt andet følgende forholdsregler:

  • Håndsprit tilgængelig ved ankomst og i alle lokaler
  • Altid minimum den påkrævede afstand mellem alle deltagere og indlægsholdere
  • Grundig rengøring af alle kontaktpunkter og overflader
  • Forplejning bliver serveret i henhold til retningslinjerne

Vi glæder os til at byde dig velkommen på konferencen – i sikre og trygge rammer.

ADVOKATERS OBLIGATORISKE EFTERUDDANNELSE

12 lektioner

TESTIMONIALS

“Konferencen er det bedste bud i Danmark på at blive opdateret på gældende og kommende fødevarelovgivning.”
Indehaver – Lead Auditor, Interim Kvalitets- og Miljøchef Anne Hansen, Hansen Quality

TALERE

Stina Soewarta
Repræsentationschef
EU-Kommissionens repræsentation i Danmark
Hilary Ross Hilary Ross
Head of Retail, Food & Hospitality and Executive Partner
DWF (UK)
Jane Frederikke Land Jane Frederikke Land
Advokat (H)
LIGA Advokater
Saoirse McKeever Eriksen Saoirse McKeever Eriksen
Fødevarekonsulent
Dansk Erhverv
Carina Jensen Carina Jensen
Group Director, Quality
Salling Group
Thomas Roland Thomas Roland
CSR-chef
Coop
Oliver Ørnfeld-Jensen Oliver Ørnfeld-Jensen
Fødevarekonsulent
Varefakta
Stinne von Seelen Havn
Levnedsmiddelkandidat
Kemi & Fødevarekvalitet
Fødevarestyrelsen
Anna Cecilie de Klauman Anna Cecilie de Klauman
Kontorchef
Center for Internationalt Samarbejde
Fødevarestyrelsen
Henrik Lund Henrik Lund
CEO
Naturli’ Foods
Morten Damkjær Nielsen Morten Damkjær Nielsen
Chefkonsulent
Landbrug & Fødevarer
Karin Frøidt Karin Frøidt
Koncernkvalitetschef
Dagrofa
Heidi Søsted Heidi Søsted
Direktør
Varefakta
Gundula Maria Kjær Gundula Maria Kjær
Senior Regulatory Affairs Manager
Bech-Bruun
Mads Kibsgaard Mads Kibsgaard
Relations Consultant
GS1 Denmark

Ordstyrer:

Gundula Maria Kjær Gundula Maria Kjær
Senior Regulatory Affairs Manager
Bech-Bruun

Interviews 2019:

SAMARBEJDSPARTNER

Bech-Bruun

HENT PROGRAM

Fødevarelovgivning 2020

TILMELDING

Pris:

Tilmelding senest 14. august 2020 Tilmelding senest 11. september 2020 Tilmelding efter 11. september 2020
kr. 10.995,- kr. 11.995,- kr. 12.995,-
Netværksmiddag: kr. 500,-
Alle priser er ekskl. moms.

For leverandører:
Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at deltage, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

VENUE

KONTAKT

Project Manager
Louise Starklint
E-mail: ls@insightevents.dk
Telefon: +45 40 10 90 42

Kundeservice
E-mail: info@insightevents.dk
Telefon: +45 35 25 35 45

Sales / Partnership
Senior Sales Manager Thomas Klindt
Email: tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41 95 14 31