Insight Food & Health

Tilmeld dig nu!

FØDEVARELOVGIVNING 2021

Fødevareområdet er fortsat et af de mest regulerede i EU og det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige regler.
Konferencen Fødebarelovgivning er for 18. år i træk det årlige forum, hvor du får en samlet oversigt over aktuelle problemstillinger inden for lovgivningen, faglig opdatering og seneste nyt på området. Du får samtidig muligheden for værdifuld erfaringsudveksling med andre, der arbejder med samme udfordringer som dig.

Årets program er fastlagt i tæt dialog med tidligere deltagere og en bred vifte af fageksperter. Du får blandt andet oplæg fra Landbrug & Fødevarer, Fødevarestyrelsen, Økologisk Landsforening, CONCITO og relevante fødevare- og detailvirksomheder. Du får dermed belyst og diskuteret højaktuelle emner inden for området.

På konferencen får du blandt andet sat fokus på:

  • Nyeste tendenser i fødevarepolitikken i EU og i Danmark
  • Arlas arbejde med Farm to Fork på fødevareretlige områder
  • brEXIT er lige begyndt – hvad sker der nu?
  • Den nyeste vejledning om mærkning af fødevarer
  • Hvilke krav stilles der til brug af miljø og etiske påstande i markedsføringen?
  • EU’s økologiforordning
  • Retvisende klimakommunikation og -mærkning
  • Forbrugertrends med fokus på de bæredygtige og klimavenlige fødevarevalg
  • Udfordringer og gældende lovgivning inden for madspildsområdet
  • Debat – Madspild & Forbrugeradfærd
  • Uønskede kemiske stoffer i fødevarer og regulering og håndtering af disse
  • Food Integrity og Food Fraud
  • Datadrevet retail marketing i Dagrofa

Hvad får du ud af at deltage på konferencen?

  • Opdatering og overblik over seneste nyt inden for fødevarelovgivningen
  • Spændende cases og erfaringer fra blandt andet fødevarevirksomheder og detailhandlen
  • Indsigt i klimakommunikation, mærkning, madspild og forbrugeradfærd
  • Mulighed for at stille spørgsmål direkte til myndigheder og aktører i branchen og tage del i aktuelle fødevaredebatter
  • Oplagte rammer for at netværke med kollegaer i fødevarebranchen

.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til nogle spændende og udbytterige dage på Fødevarelovgivning 2021.

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Senior Project Manager
Insight Events

Målgruppe for konferencen

Konferencen Fødevarelovgivning henvender sig til kvalitetsdirektører, kvalitetschefer, kvalitetsmedarbejdere, Q&A Managers, Documentation Managers, produktionschefer, produktudviklingsansvarlige, fødevaresikkerhedschefer, fødevarekonsulenter, logistikchefer, bromatologer, jurister, lovgivere, konsulenter, rådgivere og andre med interesse i fødevarelovgivning.

Vælg selv, om du vil deltage på konferencen fysisk eller digitalt

Vi tilbyder nu, at du kan deltage digitalt eller fysisk. Det betyder, at du kan vælge den digitale konference og streame konferencen hjemmefra, fra kontoret, eller hvor du befinder dig. Du kan se alle indlæg live, og du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs – ligesom hvis du var til stede fysisk.
Derudover får du også adgang til hele konferencen i 3 måneder bagefter, så du kan se det igen og igen eller på et senere tidspunkt

Corona-information: Du kan trygt og sikkert tilmelde dig konferencen
Vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs mere om konferencer og coronaforholdsregler her.

ADVOKATERS OBLIGATORISKE EFTERUDDANNELSE

12 lektioner

TESTIMONIALS

“Konferencen er det bedste bud i Danmark på at blive opdateret på gældende og kommende fødevarelovgivning.”
Indehaver – Lead Auditor, Interim Kvalitets- og Miljøchef Anne Hansen, Hansen Quality

TALERE

Liv Katrine Gill Liv Katrine Gill
Food Regulatory Consultant
Arla Foods amba
Jane Frederikke Land Jane Frederikke Land
Advokat (H)
LIGA Advokater
Sybille Kyed Sybille Kyed
Landbrugs- og fødevarepolitisk chef
Økologisk Landsforening
Morten Damkjær Nielsen Morten Damkjær Nielsen
Chefkonsulent
Landbrug & Fødevarer
Jens Dupont
Director
Ipsos Denmark
Judith Kyst
Direktør
Madkulturen
Trine Rubæk Olsen
Head of Business Development & Sustainability
Orkla Danmark
Heidi Boye Heidi Boye
Country Manager
To Good To Go
Michael Minter, Concito, taler på Insight Food & Health konferencen om Fødevarelovgivning Michael Minter
Programleder, Fremtidens fødevarer
CONCITO
Lilian Noer
Kontorchef
Fødevarestyrelsens enhed for International Handel
Fødevarestyrelsen
Stinne von Selen Havn Stinne von Selen Havn
Levnedsmiddelkandidat
Fødevarestyrelsen
Karin Frøidt Karin Frøidt
Koncernkvalitetschef
Dagrofa
Rasmus Lindahl Andreasen
Loyalitet & Onlinechef
Dagrofa
Lars Krusell
Seniorkonsulent, Bromatolog
Teknologisk Institut

Ordstyrere:

Martin Dræbye Gantzhorn Martin Dræbye Gantzhorn
Partner
Bech-Bruun
Karin Frøidt Karin Frøidt
Koncernkvalitetschef
Dagrofa

SAMARBEJDSPARTNER

Bech-Bruun

HENT PROGRAM

TILMELDING

Pris:

Tilmelding senest 16. april 2021 Tilmelding senest 7. maj 2021 Tilmelding efter 7. maj 2021
kr. 10.995,- kr. 11.995,- kr. 12.995,-
Alle priser er ekskl. moms.

Vælg selv, om du vil deltage på konferencen fysisk eller digitalt.

For leverandører:
Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at deltage, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

VENUE

KONTAKT

Senior Project Manager
Louise Starklint
E-mail: ls@insightevents.dk
Telefon: +45 40 10 90 42

Kundeservice
E-mail: info@insightevents.dk
Telefon: +45 35 25 35 45

Sales / Partnership
Senior Sales Manager Thomas Klindt
Email: tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41 95 14 31