Tilmeld dig nu!

FØDEVARELOVGIVNING 2018

Fødevareområdet er et af de mest regulerede i EU, og der er derfor nok at sætte fokus på, når Insight Legal for 15. år i træk byder velkommen til konferencen Fødevarelovgivning.

Konferencen er det årlige mødested for faglig opdatering om fødevarelovgivning samtidig med, at der bliver skabt gode rammer for værdifuld erfaringsudveksling med kolleger i branchen.

Årets program er fastlagt i tæt dialog med tidligere deltagere og en bred vifte af fageksperter. Det byder på oplæg fra blandt andet Fødevarestyrelsen, faglige organisationer, relevante fødevarevirksomheder samt førende juridiske eksperter fra både DK og UK, som vil sikre, at højaktuelle emner inden for området bliver belyst og diskuteret. De vil sætte fokus på de seneste ændringer i fødevarepolitikken i både Danmark og i EU, herunder Brexits konsekvenser for fødevareindustrien set fra et juridisk perspektiv, samt give deres bud på de største udfordringer i branchen i de kommende år.

Derudover vil følgende aktuelle og spændende emner være på dagsordenen:

  • The impact of “Private food law” on the global food chain
  • Markedsføring af fødevarer på de sociale medier
  • Sportsprodukter
  • Fremtidsperspektiver på økologien
  • Handel og regulatorisk navigering i en B2B virksomhed
  • Ny Novel Food-forordning
  • Nye regler for kosttilskud
  • Anprisninger inden for områderne vegetarisk/vegansk, glutenfri og laktosefri
  • Bæredygtig fødevareproduktion
  • Fødevarekontaktmaterialer
  • Food Fraud og DNA-baserede analysemetoder

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til nogle spændende og udbytterige dage.

Med venlig hilsen

Louise Starklint
Project Manager
Insight Events

ADVOKATERS OBLIGATORISKE EFTERUDDANNELSE

Fødevarelovgivning 2018 er en juridisk konference, og den opfylder kvalitetskravene for advokaters obligatoriske efteruddannelse: 12 lektioner

TALERE

Hillary Ross Hilary Ross
Head of Retail, Food & Hospitality and Executive Partner
DWF (UK)
Liv Katrine Gill Liv Katrine Gill
Food Regulatory Consultant GTPRA
Arla Foods amba
♦ Læs interview
Morten Damkjær Nielsen Morten Damkjær Nielsen
Chefkonsulent
Landbrug & Fødevarer
Karin Frøidt Karin Frøidt
Koncernkvalitetschef
Dagrofa
♦ Læs interview
Michael Strube Michael Strube
Chefkonsulent
DI Fødevarer
Pernille Andersen Pernille Andersen
Regulatory Affairs Consultant
Arla Foods Ingredients Group P/S
Kirsten Jacobsen Kirsten Jacobsen
Seniorkonsulent, cand.brom.
De Samvirkende Købmænd
Rikke Callesen Dahl
Consultant
Eurofins Steins Laboratorium
Nina Boysen Dybdal Terney Nina Boysen Dybdal Terney
Advokatfuldmægtig
Bech-Bruun
Gundula Maria Kjær Gundula Maria Kjær
Regulatory Affairs Manager
Bech-Bruun
♦ Læs interview
Hanne Boskov Hansen
Specialkonsulent
Kemi og Fødevarekvalitet
Fødevarestyrelsen
Maja Effersøe Khan Maja Effersøe Khan
Akademisk Medarbejder
Kemi og Fødevarekvalitet
Fødevarestyrelsen
Helle Borup Friberg Helle Borup Friberg
Adm. direktør
Økologisk Landsforening
Caroline Herody Caroline Herody
Global Regulatory Affairs Director
Chr. Hansen
Mette Holm
Chefkonsulent, biolog
Kemi & Fødevarekvalitet
Fødevarestyrelsen

Ordstyrer:

Martin Dræbye Gantzhorn Martin Dræbye Gantzhorn
Advokat, partner
Bech-Bruun

SAMARBEJDSPARTNER

Bech-Bruun

HENT PROGRAM

Fødevarelovgivning 2018

TILMELDING

Pris:

Tilmelding senest 13. april 2018 Tilmelding senest 4. maj 2018 Tilmelding efter 4. maj 2018
kr. 10.995,- kr. 11.995,- kr. 12.995,-
Alle priser er ekskl. moms.

For leverandører:
Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at deltage, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

BILLEDER FRA FØDEVARELOVGIVNING 2017

VENUE

KONTAKT

Project Manager
Louise Starklint
E-mail: ls@insightevents.dk
Telefon: +45 40 10 90 42

Kundeservice
E-mail: info@insightevents.dk
Telefon: +45 35 25 35 45

Sales / Partnership
Senior Sales Manager Thomas Klindt
Email: tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41 95 14 31