IT-kontrakter i Norden

IT-kontrakter i Norden - konference - Insight Legal

– en introduktion til norsk IT-kontraktret og de norske standard-IT-kontrakter

Den 27. april afholdes IT-kontrakter i Norden for første gang i Danmark. Konferencen giver dig et lynkursus i håndteringen af IT-kontrakter på det norske marked for IT-ydelser. Konferencen henvender sig særligt til IT-leverandører, som allerede er på markedet for IT-ydelser i Norge eller ønsker at være på det i fremtiden.

Dagen byder på en række spændende indlæg afholdt af danske såvel som norske specialister på området. Du kan blandt andet glæde til en overordnet indflyvning til det norske marked for IT-ydelser, herunder størrelser og aktører m.v., en overordnet introduktion til SSA-aftalekomplekset, som er den norske pendant til de danske standardkontrakter, og en gennemgang af nyere norske afgørelser.

Dagen rundes af med en paneldiskussion, hvor panelet er sammensat af en række deltagere med forskellige udgangspunkter, og hvor formålet er at give dig mulighed for at bidrage til diskussionen, stille spørgsmål samt høste erfaringer og meninger fra udvalgte eksperter.

På konferencen får du blandt andet sat fokus på:

  • Introduktion til norsk IT-kontraktret og de forskellige norske standardkontrakter på det norske marked for IT-ydelser
  • Hvad er SSA-kontrakterne?
  • Det norske retssystem
  • Interessante nyere norske afgørelser

Målgruppe

Konferencen IT-kontrakter i Norden henvender sig til IT-kontraktansvarlige, IT-jurister, virksomhedsjurister, indkøbschefer, økonomichefer, projektchefer, advokater og konsulenter samt andre med interesse i og ansvar for IT-kontrakter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende og udbytterig dag.

Med venlig hilsen
Insight Events

Gisle Edvard Årnes taler på konferencen IT-kontrakter i Norden - Insight Legal
Gisle Edvard Årnes
Senioradvokat, partner
SANDS Advokatfirma
Michael Rehling taler på konferencen IT-kontrakter i Norden - Insight Legal
Michael Rehling
Advokat (H), partner
DAHL Advokatpartnerselskab

Priser

Early Bird!

Tilmelding senest 17. marts 2023

kr. 4.750,-

Tilmelding senest 14. april 2023

kr. 5.250,-

Tilmelding efter 14. april 2023

kr. 5.750,-

Du kan også tilmelde dig her: e-mail: info@insightevents.dk eller telefon: +45 35 25 35 45

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan tilmelde dig direkte på hjemmesiden ved at klikke på ’Tilmelding og priser’ på arrangementets side: Du kan også sende e-mail til info@insightevents.dk eller ringe til os på telefon 35253545

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding.

Er I flere interesserede fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, så kontakt os for et godt tilbud: info@insightevents.dk eller på telefon: +4535253545.

Prisen inkluderer forplejning alle konferencedage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Ja, du skal blot meddele det skriftligt til os via e-mail: info@insightevents.dk

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Insight Events fralægger sig ansvaret for parkering og transport i forbindelse med arrangementet. Rejser du med offentlig transport anbefaler vi, at du planlægger og tjekker din rejse på rejseplanen.dk.

Er du leverandør af løsninger & serviceydelser og ønsker at høre om vores partnerskabsmuligheder, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller tk@insightevents.dk

Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs om eventuelle aktuelle forholdsregler under 'Om Insight Events' og 'Coronaforholdsregler' i menuen.

Program
Få adgang i formularen forneden

Få adgang til programmet og se alle talere, indlæg mm.

Når du får adgang til programmet, giver du os samtykke til at sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye events, invitationer mv.
Eventdetaljer
Partnere