18 March 2021 Insight Events Denmark

Video C&T 2020: Jørn Fredsgaard – We finance your export and international growth plans

At the 2020 Cash & Treasury Management conference, Jørn Fredsgaard, Afdelingchef, Lande, Bank & Sektor, EKF – Danmarks Eksportkredit spoke about how EKF finance your export and international growth plans. In this post, you can watch Jørn Fredsgaard’s 18 August 2020 presentation on video.

Do you want to get more Treasury perspectives? Join Cash & Treasury Management 2021 as a delegate or partner.

Insight Events Denmark

Insight Events, tidligere IBC Euroforum, er en de førende udbydere af erhvervsarrangementer i Danmark og lever af at formidle information, der hjælper vore kunder til at optimere deres forretningsprocesser. Relevant information – rettidig – og i det rigtige format.