16 March 2021 Insight Events Denmark

Video C&T 2020: Kasper Kiim Jensen – A green financing journey

At the 2020 Cash & Treasury Management conference, Kasper Kiim Jensen, Senior Director Treasury & Funding at Ørsted spoke about Ørsted’s green financing journey and how Treasury plays into Ørsted’s sustainability ambitions. In this post, you can watch Kasper Kiim Jensen’s 18 August 2020 presentation on video.

Do you want to get more Treasury perspectives? Join Cash & Treasury Management 2021 as a delegate or partner.

Insight Events Denmark

Insight Events, tidligere IBC Euroforum, er en de førende udbydere af erhvervsarrangementer i Danmark og lever af at formidle information, der hjælper vore kunder til at optimere deres forretningsprocesser. Relevant information – rettidig – og i det rigtige format.