Her finder du de stillinger, der er ledige netop nu. Medarbejderne er en forudsætning for vores succes og fremgang. Derfor satser vi også på at udvikle og forstærke vores kompetencer gennem nyansættelser.

Kvalificerende og relevante kompetencer er vigtige for både vores medarbejdere og virksomheden. Samtidig er det en forudsætning for, at vi kan bevare og udvikle vores konkurrencekraft.

Ledige stillinger:


Salgskonsulent til salg af konference deltagerpladser

Er du en dygtig sælger, der elsker at sælge over telefonen, eller er du overbevist om, at du har salgsevnerne i orden og har drømmen om at arbejde i en konference- og eventvirksomhed, med telefonen som dit arbejdsredskab?

Insight Events er en dynamisk B2B event- og konferenceudbyder med mange aktiviteter og tæt kundekontakt. Vi er blandt de førende udbydere af erhvervskonferencer i Danmark og søger derfor de bedste sælgere. Du bliver en del af vores salgs- og marketingafdeling, der pt. består af 8 dygtige medarbejdere.

Vi har en god stemning i virksomheden og lægger vægt på at få kollegaer, der er positive og har et afsmittende godt humør. Det er vigtigt, at vi trives sammen, og at kunderne oplever en tilsvarende god og humørfyldt betjening.

Vi søger en salgskonsulent til salg af deltagerpladser til virksomhedens konferencer. Vi har en stor kundedatabase, hvilket betyder, at salget fordeles på nysalg men i stor grad på gensalg og mersalg til en fast kundeportefølje af eksisterende kunder (B2B og B2G).

Din baggrund og personlighed

  • Du brænder for salgsarbejdet
  • Du er opsøgende og kundeorienteret
  • Du er systematisk, struktureret og omhyggelig
  • Din uddannelse er ikke afgørende; vi tror på, at din evne til at skabe salgsmæssige resultater er mere afgørende
  • Du er teamorienteret, positiv og har en god humor
  • Du er omstillingsparat og nysgerrig på at lære nye projekter at kende

Du tilbydes

  • Et spændende salgsjob i en virksomhed med spændende projekter og et godt sammenhold
  • Faglig og personlig udvikling – dine projekter er aldrig ens
  • Attraktiv lønpakke med god fast løn, provision samt pensionsordning
  • En virksomhed i vækst med gode udviklingsmuligheder, fagligt såvel som personligt

Start
Snarest muligt, gerne allerede september.

Din ansøgning
Send din ansøgning og CV pr. e-mail til: se@insightevents.dk så vil vi vende tilbage efter sommerferien, primo august, hvor samtaler vil blive gennemført.

Såfremt du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of Business Development Sarah Elhauge på 41951407.

Vi glæder os til at høre fra dig!


 

Kunne du tænke dig at blive en af os?
Vil du vide mere om vores arbejdsplads, kontakt venligst:

Managing Director Henrik Ulander
Telefon +45 20403083

Insight Events er en spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder med mange bolde i luften, vi skaber faglig og personlig udvikling, da projekter aldrig er ens, og vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det er hele vejen igennem et super sted at være.