Her finder du de stillinger, der er ledige netop nu. Medarbejderne er en forudsætning for vores succes og fremgang. Derfor satser vi også på at udvikle og forstærke vores kompetencer gennem nyansættelser.

Kvalificerende og relevante kompetencer er vigtige for både vores medarbejdere og virksomheden. Samtidig er det en forudsætning for, at vi kan bevare og udvikle vores konkurrencekraft.

Ledige stillinger:

Kommunikations- og SoMe ansvarlig til Building Green

Kan du tænke strategisk, skrive skarpt og kan du planlægge og eksekvere historier på tværs af platforme, så de er relevante for vores nationale og internationale målgruppe? Så er det måske dig, vi søger.

Building Green er en række tilbagevendende events om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Det er en kombination af udstilling af bæredygtige produkter og et to-dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes og debatter. Building Green er forankret i Danmark, men er for nyligt rykket over landets grænser til Norge og i gang med at udvide til Tyskland.

OM STILLINGEN:
Vi søger én, som kan se eller skabe en god historie og gøre den relevant for vores målgruppe, lige fra bygherrer, ingeniører og arkitekter til kommunale planlæggere og entreprenører. Én med en god pen og et flot sprog på både dansk og engelsk. Én med forståelse for SoMe og evnen til at tænke på tværs af markedsføring, kampagner, SoMe og national og international PR.

 • I tæt samarbejde med Building Green’s projektledere står du for den samlede kommunikationsindsats, og du skal både være med til at tænke strategisk og løse de daglige kommunikationsopgaver
 • I dit arbejde skal du kunne engagere vores projektkoordinator og assistenter samt grafiker til at løfte opgaven sammen med dig
 • At løfte vores kommunikationsaktiviteter på SoMe, e-mail udsendelser til et nyt niveau er din primære opgave, men du vil også have ansvar for, at vi får fortalt de rigtige historier i pressemeddelelser til vores målgruppe

.
OM DIG:
Vi forestiller os, at du har en baggrund i enten marketing eller kommunikation, og har nogle års erfaring i at arbejde med kommunikation på relevante platforme. Ideelt set har du indblik i byggeri- og arkitekturbranchen og international erfaring, men det er ikke et krav.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre væsentlig. Det, der er vigtigt, er dit drive, og at du har den rette indstilling til arbejdet med at udbrede kendskabet om vore events.

Vi forestiller os, at du:

 • Er informeret om de nyeste tendenser inde for SoMe, Community Management og styringsværktøjer. SoMe og sammenhænge på tværs af platforme ligger dig helt naturligt.
 • Er en stærk formidler på både dansk og engelsk, der forstår at fortælle en historie i et let forståeligt sprog med målgruppen for øje.
 • Er stærk til planlægning og kan tænke både stort og eksekvere uden problemer. Du er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og evner at samarbejde med mange forskellige mennesker.
 • Er struktureret, imødekommende, tager ansvar og varetager dine opgaver selvstændigt, samtidig med at du har stærke samarbejdsevner.
 • Har erfaring fra en kommunikations- eller markedsføringsstilling. International erfaring er et plus.
 • Har erfaring med digital kommunikation herunder CMS-systemer, vi bruger WordPress.
 • Har en forståelse for æstetik og den gode grafik, og det er et plus, hvis du har erfaring med f.eks. Illustrator, Photoshop og InDesign og videoredigeringsprogrammer.
 • Har erfaring med at skabe Communities via SoMe

.
OM OS:
Du får et attraktivt og meningsfuldt job, hvor du kan være med til at sprede budskabet om bæredygtigt byggeri. Du vil få et stort selvstændigt ansvar og mulighed for at udvikle Building Green’s kommunikation i både strategi og praksis.

Building Green er drevet af Insight Events. Vi er en ambitiøs virksomhed med 20 års erfaring på det danske konference- og kursusmarked, med en uhøjtidelig omgangstone og en udtalt vilje til at være bedst. Vi vægter trivsel, udvikling og arbejdsmiljø højt og vi tror på, at man kan levere højeste kvalitet samtidig med, at det er sjovt og inspirerende at gå på arbejde. Læs mere om hvem vi er her

Start
Hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette.

Din ansøgning
Send din ansøgning og CV hurtigst muligt pr. e-mail til: dr@buildinggreen.eu
Såfremt du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at ringe Ditte Rosenquist på 60249352

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kunne du tænke dig at blive en af os?
Vil du vide mere om vores arbejdsplads, kontakt venligst:

Managing Director Henrik Ulander
Telefon +45 20 40 30 83

Insight Events er en spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder med mange bolde i luften, vi skaber faglig og personlig udvikling, da projekter aldrig er ens, og vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det er hele vejen igennem et super sted at være.