Her finder du de stillinger, der er ledige netop nu. Medarbejderne er en forudsætning for vores succes og fremgang. Derfor satser vi også på at udvikle og forstærke vores kompetencer gennem nyansættelser.

Kvalificerende og relevante kompetencer er vigtige for både vores medarbejdere og virksomheden. Samtidig er det en forudsætning for, at vi kan bevare og udvikle vores konkurrencekraft.

Ledige stillinger:

Praktikant til projektledelse og udvikling af store events

Building Green søger en dygtig praktikant til vores kontor i København med interesse for projektledelse og eventplanlægning. Du kommer til at være med i alle faser, når vi udvikler Building Greens events og aktiviteter. Det inkluderer opgaver inden for projektledelse, research, samarbejder, koordinering og formidling af relevant og målrettet viden. Dette er for dig, som skal i praktik i efteråret 2021.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af et lille Building Green-team, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner. Dine arbejdsopgaver bliver projektledelse af alle processerne, der er involveret i store events – lige fra idegenerering, research, planlægning, eksekvering og udvikling af formatet.

Du får blandt andet erfaring med:

  • Udvikling af konference- og eventformatet: Hvordan kan vi forandre og nytænke det traditionelle format, f.eks. med digitale løsninger?
  • Research og viden-indsamling, inklusiv interviews og generel research af fagområder, konkurrerende events og målgruppens behov
  • Programlægning af events, herunder invitation af de største arkitekter og bæredygtige frontløbere i Danmark
  • Målgruppeanalyse og segmentering, herunder kortlægning af og dialog direkte med målgruppen (f.eks. arkitekter, bygherrer og entreprenører)
  • Planlægning og eksekvering af Building Green og andre konferencer, herunder venue, talere, bemanding, sceneopsætning mv.
  • Pleje og vedligeholde Building Greens samarbejder med mange forskellige aktører i branchen (f.eks. brancheorganisationer, fonde og virksomheder)

Hvem er du?
Du læser på en videregående uddannelse. Arbejdsopgaverne i Building Green er alsidige, og vores fagligheder spænder bredt fra marketing, miljøplanlægning til salg og geografi, så det er ikke så vigtigt, hvilken uddannelse du er i gang med. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og det gode humør, når det går stærkt, og at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, samtidigt med at du har gode samarbejdsevner. Du er udadvendt og god til at netværke. Du har kendskab til bæredygtighed eller har et brændende ønske om at få praktisk erfaring inden for feltet og til at optimere vores faglige programmer til vores afholdelser. Det er en fordel, at du interesserer dig for byggeri og arkitektur.

Hvem er vi?
Building Green er Danmarks største fællesskab inden for bæredygtigt byggeri og arkitektur. Building Greens aktiviteter består af to årlige events i Danmark, et online community med nyheder, en podcast og et magasin. Som praktikant kommer du til at arbejde bredt med både Building Green og andre fagevents inden for feltet. Vi arbejder i stigende grad med digitale løsninger som live-streaming.
Du vil blive del af et team på 7 personer, der arbejder sammen i et dynamisk arbejdsmiljø med høje ambitioner inden for bæredygtighed. Som team brænder vi for at ændre byggebranchen i en mere grøn retning, og vi tror på, at bæredygtigt byggeri spiller en vigtig rolle i klimakampen. Building Green er en del af virksomheden Insight Events, hvor der er højt til loftet, en uhøjtidelig stemning og vi har kontor i indre by i København. Vi tilbyder en praktikstilling hvor du vil få meget ansvar og muligheden for at udvikle, designe og implementere dine egne ideer.

Ansøgning
Kan du se dig selv som praktikant hos os? Send en kort ansøgning og dit CV til hh@buildinggreen.eu hvis du er interesseret. Gør det hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Læs mere om os her: www.buildinggreen.eu/together og www.insightevents.dk

Praktikstillingen er ulønnet og skal derfor indgå i en uddannelsespraktik. Praktikperioden er efteråret 2021 med start i august 2021, og vi sørger for at tilpasse forløbet til dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

Kunne du tænke dig at blive en af os?
Vil du vide mere om vores arbejdsplads, kontakt venligst:

Adm. direktør Sarah Elhauge
Telefon +45 35253545

Insight Events er en spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder med mange bolde i luften, vi skaber faglig og personlig udvikling, da projekter aldrig er ens, og vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det er hele vejen igennem et super sted at være.