Insight Food & Health

Bæredygtig fødevareemballage
Insight Food & Health konferencen Bæredygtige værdikæder i fødevareindustrien

INSIGHT FOOD & HEALTH

Insight Food & Health arrangerer konferencer inden for fødevarer-, pharma-, medico- og biotech-området, og vi har over 20 års erfaring i branchen. Vores konferencer er en oplagt mulighed for udveksle erfaringer med andre fra branche og udvide dit professionelle netværk.

Du kan deltage på en række forskellige konferencer, der giver dig ny viden og inspiration til relevante problemstillinger i fødevare- og sundhedsbranchen. Du kan for eksempel deltage på konferencer inden for fødevareemballage, fødevareanprisninger, kliniske forsøg, Legal Life Science, fødevarelovgivning, kosttilskud, cybersikkerhed i sundhedssektoren og mange flere.

Vil du vide mere om Insight Food & Health’s konferencer?

Du kan se alle Insight Food & Health’s konferencer længere nede her på siden. Du kan også læse nyheder, interviews og artikler fra konferencer, der holder dig opdateret og giver inspiration til Food & Health.

Hvis du vil have mere information, så tag endelig kontakt til os.

SE ALLE INSIGHT FOOD & HEALTH KONFERENCER

NYHEDER

Hør Kristian Holst Laursen fra KU tale om fødevaresvindel på Food Fraud-konferencen
Kristian Holst Laursen er leder af forskergruppen Plantenæringsstoffer og Fødevarekvalitet på Københavns Universitet. På konferencen Food Fraud den 15.-16. september præsenterer og diskuterer Kristian fødevaresvindel og fødevareautenticitet fra et analytisk og internationalt perspektiv ... Læs mere
Tina Lindeloff er Business Development Director hos Orkla Health, og taler på den digitale konference Kosttilskud den 4. maj 2021. Her kan du høre om Orklas skift til en mere miljøvenlig kosttilskudsemballage, ved at inkludere ... Læs mere
Karin Frøidt er koncernkvalitetschef hos dagligvarekoncernen Dagrofa. Den 4. maj 2021 er hun ordstyrer på onlinekonferencen Kosttilskud – Lovgivning, regler & praksis. Læs et interview med Karin her ... Læs mere
Mette Toftegaard Rasmussen er fødevarefaglig chef ved eSmiley. Den 4. maj 2021 holder hun oplæg på den digitale konference Reduktion af Madspild – et bæredygtigt fødevarevalg. Læs et interview med Mette her ... Læs mere
På konferencen Reduktion af Madspild – et bæredygtigt fødevarevalg er Klaus Jørgensen fra Landbrug og Fødevarer ordstyrer. Her kan du læse et interview om madspild med Klaus ... Læs mere

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

– og få nyheder og opdateringer på Food & Health-konferencer direkte i din mailboks.

Tilmeld dig nyhedsbrev

FØLG INSIGHT FOOD & HEALTH

RELEVANTE KONFERENCER

24. - 25. maj 2022

Fødevarelovgivning 2022

Kliniske forsøg 2022
28. - 29. september 2022

Kliniske forsøg 2022

Insight Food & Health konferencen Bæredygtige værdikæder i fødevareindustrien
11. - 12. oktober 2022 – Ny dato!

Bæredygtige værdikæder i fødevareindustrien

DELTAGERNES EVALUERING AF INSIGHT FOOD & HEALTH

Insight Food & Health’s konferencer er af deltagerne evalueret til 4,6 ud af 5

Stjerner-Insight-LifeScience-konferencer

Insight Food & Health’s talere er af deltagerne evalueret til 4,4 ud af 5

Stjerner-Insight-LifeScience-talere