Biobaserede byggematerialer – konference – Building Green
Bæredygtig Transformation - konference - Building Green
Vei- og gatebelysning - konferanse - Insight Energy

INSIGHT ENERGY

Insight Energy arrangerer og afvikler konferencer og kurser inden for energi, byggeri og transport med årlige netværksarrangementer. Du kan blandt andet deltage i konferencer med temaerne gadebelysning, bæredygtigt byggeri, juridiske udfordringer i bygge og anlæg, træbyggeri, miljølovgivning, biodiversitet, bæredygtig byggeproces og mange flere.

Den store udvikling i byggeri- og energiprojekter aktualiserer en række problemstillinger samt skarpere krav til industrien og byudviklingen. På konferencerne får du ny viden og konkrete værktøjer, som du kan implementere i din virksomhed og du bliver opdateret på relevante problemstillinger og du får mulighed for at mødes med energibranchen og udveksle erfaringer med centrale aktører i branchen.

Insight Energy’s konferencer arrangeres og udarbejdes i samarbejde med relevante samarbejdspartnere, og deltagerne er beslutningstagere fra både den private og den offentlige sektor.

Som deltager på en af vores konferencer eller kursuser er du garanteret inspiration, ny viden og konkrete værktøjer, som du kan implementere direkte i din organisation. Ofte er vores konferencer opbygget af spor, så du har mulighed for at vælge det mest relevante emne for dig.

Flere af vores konferencerne kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater. Det kan du læse mere om under hver konference.

Indlægsholderne på konferencerne håndplukkes blandt landets aktører og eksperter inden for området. Du er derfor sikret et fagligt og relevant indblik i de nye tendenser, udfordringer og fremtidige muligheder der er inden for dit arbejdsområde.

Vil du vide mere om Insight Energy’s konferencer?

Trykker du på knappen herunder kan du læse mere om vores aktuelle konferencer inden for energi, byggeri og transport og holde dig opdateret på relevante nyheder og artikler fra konferencerne og branchen. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om Insight Energy.

Gå på opdagelse og find dit næste kursus eller konference i vores oversigt.

SE ALLE INSIGHT ENERGY KONFERENCER

NYHEDER

På konferencen SCADA - oprustning af kristisk infrastruktur den 13.-14. november kan du høre Dr. Martin Eian, Project Manager (ACT), mnemonic, holde indlæg om en ACT-platform ... Læs mere
På konferencen SCADA - oprustning af kristisk infrastruktur den 13.-14. november kan du høre Søren Egede Knudsen om ledelseskommunikation om OT Cybersikkerhed ... Læs mere
På konferencen SCADA - oprustning af kristisk infrastruktur den 13.-14. november kan høre om Novo Nordisk succes med implementering af LCM/IT Security i produktionen, når Bent Kock fra Novo Nordisk holder et indlæg ... Læs mere
Combitech er udstiller på konferencen SCADA – Oprustning af kritisk infrastruktur. Combitechs holdning til "Best Practice" er meget klar. Det handler om at få afstemt med ledelsen, hvad der er kritiske systemer, og hvad der ... Læs mere
På konferencen Vej- & gadebelysning 2018 er DANintra blandt udstillerne, hvor de vil fremvise deres løsninger inden for master og tilbehør til belysning. Adnan Özari, CEO i DANintra, vælger at prioritere konferencen, da præsentationerne, hvad ... Læs mere

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

– og få opdateringer og nyheder om Insight Energy’s konferencer direkte i din mailboks.

Tilmeld dig nyhedsbrev

FØLG INSIGHT ENERGY

ADVISORY BOARD

Insight Energy har etableret et Advisory Board, der fungerer som sparringspartner i forbindelse med vores aktuelle arrangementer på området for gadebelysning i Danmark og Norge. Medlemmerne er repræsentanter fra kommuner, leverandører samt andre samarbejdspartnere.

RELEVANTE KONFERENCER

Biobaserede byggematerialer – konference – Building Green
24. - 25. august 2022

Biobaserede byggematerialer

Bæredygtig Transformation – ny konference om transformation og renovering - Building Green
25. - 26. oktober 2022

Bæredygtig Transformation

Sustainable Infrastructure – ny konference om bæredygtig infrastruktur - Building Green
9. - 10. november 2022

Sustainable Infrastructure

Industrial Security Conference CPH - Insight IT
14 - 15 - 16 November 2022

Industrial Security Conference Copenhagen

Vei- og gatebelysning 2022 - konferanse - Insight Energy
23. - 24. november 2022

Vei- og gatebelysning

29. - 30. november 2022

Build for Water

DELTAGERNES EVALUERING AF INSIGHT ENERGY

Insight Energy’s konferencer er af vores deltagere evalueret til 4,2 ud af 5

Insight Energy’s talere er af vores deltagere evalueret til 4,1 ud af 5