Johan Holkmann Jacobsen giver dig sine erfaringer med implementering af Identity & Access Management.

Johan Holkmann Jacobsen er Principal Solutions Architect, IAM Project & Operations, hos NNIT. Johan taler på den digitale konference Identity & Access Management den 21. april 2021, hvor du kan høre hans erfaringer og Do’s & Don’ts fra Identity & Access Management-implementering og drift.

Du kan læse et interview med Johan her.

Hvordan arbejder du og din virksomhed med Identity And Access Management?

I NNIT er mine kollegaer og jeg involveret i alle faser af IAM. Lige fra indledende rådgivning, design og implementering samt drift og support.

Hvad er dit bedste råd for at få Identity And Access Management implementeret i en virksomhed?

IAM er ikke et blot IT-projekt, der implementeres. Det kræver topledelsens opbakning at få engageret alle områder af organisationen og ikke mindst forretningen for at få etableret passende politikker og processer med respekt for både effektivitet og sikkerhed.

Hvad er de største udfordringer og problematikker inden for Identity and Access Management?

Det er meget afhængigt af hvor IAM-moden en organisation er. For nogle er det en stor omvæltning at ændre på vaner, om det så er et skift fra ingen eller begrænset kontrol til godkendelse af adgange og regelmæssig attestering.

Hvordan tror du fremtiden og udviklingen for Identity And Access Management ser ud?

Det uundgåelige skift til IT i skyen og mere digital transformation er blot blevet forstærket af pandemien. Det vil betyde øget behov for nye integrationer og effektiv adgangskontrol via IAM. Samtidig tror jeg også, vi vil se flere organisationer som udvider fokus til også at omfatte adgangskontrol for fx kunder og samarbejdspartneres adgange til fælles systemer og data.

Hvilke af de andre indlæg på konferencen ser du selv frem til at høre?

Jeg ser frem til at høre om andre erfaringer og få nye perspektiver på IAM.

Hvad taler du om på konferencen og hvad håber du, deltagerne får ud af det?

Dos and Don’ts. Jeg vil dele ud af mine erfaringer med IAM gennem de sidste 14 år. Jeg vil fortælle om fejl, jeg har begået og ligeledes om de ting, der har fungeret godt i IAM-projekter og -drift. Forhåbentlig vil deltagerne kunne udnytte de historier til at undgå at begå samme fejl og få ny inspiration til hvordan IAM kan håndteres i deres egen organisation.

Vil du høre erfaringer om Identity and Access Management fra Johan Holkmann Jacobsen?

Johan Holkmann Jacobsen taler på konferencen Identity & Access Management den 21. april. Du kan læse mere om konferencen her og tilmelde dig her.