Lene Rasmussen fra PKA er taler på konferencen Liv & Pension 2019

Tidligere på året vandt PKA en pris for de bedste digitale kundeløsninger i branchen for pensionsselskaber. PKA bliver blandt andet fremhævet for sin personlige “Min side”, sin digitale kommunikation og for sit arbejde med den digitale strategi. PKA var også med i opløbet til “Årets Digitale Finansvirksomhed” blandt pensionsselskaberne. Læs mere her

Chef for strategi og forretningsudvikling hos PKA Lene Rasmussen holder et indlæg på konferencen Liv & Pension 2019 den 18.-19. september med titlen ’Selvbetjening og frivillig opsparing’, hvor Lene Rasmussen fortæller om PKA’s digitale arbejde med medlemmerne i fokus. I denne artikel kan du læse et interview med Lene Rasmussen omkring hendes indlæg på konferencen og konferencen generelt.

Hvad handler dit indlæg på konferencen om?

PKA har høje ambitioner på vegne af vores medlemmer. I mit indlæg vil jeg fortælle historien om, hvordan PKA arbejder på at indfri disse ambitioner ved at gøre pension enkelt og let tilgængeligt for medlemmerne. Jeg har meget på hjertet, men det må vente til den 19. september. På konferencen håber jeg, at deltagerne kan tage en masse inspiration med sig hjem.

Hvad ser du som branchens største udfordring og mulighed lige nu?

Jeg ser den største udfordring som anvendelse af data, datasikkerhed og lovgivning (GDPR og markedsføring) og samtidig sikre en oplevelse hos det enkelte medlem af, at dialogen med dem er nærværende og relevant for lige netop hende.

Om 3 år håber jeg, vi taler om den nye teknologi, vi endnu ikke har set, og som gør det muligt at levere en endnu bedre medlemsoplevelse.

Hvorfor deltager du på Insight Finance-konferencen Liv & Pension 2019?

Konferencen er en god mulighed for at mødes, netværke og blive inspireret af andre fra branchen. Det er et sted, man kan holde sig opdateret om, hvad der rører sig både i branchen og i forhold til regulering på området. Og så er det en rigtig god mulighed for at vise PKA frem.

Jeg ser især frem til onsdag morgen, hvor vi skal høre om liberalisering af pensionsmarkedet. Det er et område, som PKA også har bevæget sig ind på de seneste år med stor succes. Og så glæder jeg mig til at høre, hvad Bjarne Hastrup har at sige om, hvor Ældre Sagen ser behovet for pensionsprodukter bevæge sig hen i fremtiden.

Vil du høre mere til Lene Rasmussen og digitale kundeløsninger i pensionsbranchen?

Hør Lene Rasmussens indlæg på konferencen Liv & Pension den 18.-19. september. Konferencen har gennem 14 år manifesteret sig som årets event i branchen, hvor talere og deltagere vidner om et højt niveau. Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.