Billede af troels Ørting, der er ordstyrer på konferencen Cybersikkerhed i den finansielle sektor.

Af Troels Ørting, Chairman of the Board of the Centre for Cybersecurity, World Economic Forum

‘Change has never happened this fast before, and will never be so slow again’

– er et godt citat, som er blevet brugt til at beskrive hastigheden af den globale digitale transformation, vi nu ser begyndelsen af. Omfanget vil også på alle måder overgå, hvad vi tidligere har set – og med 5G, Cloud, IoT og AI – vil alt i fremtiden være ‘connected – sensing and intelligent’. Foran os ligger store positive udfordringer, og den digitale udvikling vil bringe øget vækst, velstand, undervisning, behandling og innovation. Men alle veje til en succesfuld digital fremtid går via ‘security, privacy and integrity’. Det har vi lært på den hårde måde – og det er det, vi skal diskutere på denne vigtige konference.

Banker har altid været i trådkorset af kriminelle både i den fysiske verden og nu også i den digitale. Derfor har finansielle institutioner også været dem, som har stået i front, når det gælder cybersikkerhed, og jeg glæder mig utrolig meget til at være ordstyrer for en levende, engageret og udfordrende debat mellem kolleger og eksperter i digital sikkerhed.

Programmet lægger op til to dage med reelt udbytte på et område, som får afgørende betydning for både den danske finansielle sektor men også det danske samfund som helhed, særligt i lyset af den nye polariserede verdensorden og de øvrige geopolitiske udfordringer.

 

Vil du høre mere?

Troels Ørting er ordstyrer på konferencen Cybersikkerhed i den finansielle sektor den 25. og 26. september, hvor du kommer i dybden med hvordan finansielle virksomheder overholder lovgivning, hvordan du sikrer dig bedst muligt mod angreb, den bedste forberedelse til Finanstilsynets tilsyn og hvordan du minimerer skaderne under og efter et succesfuldt angreb. Temaet til konferencen er ‘Tryghed, tillid og stabilitet i det finansielle system’.

Du kan læse mere og tilmelde dig konferencen her.