Insight Finance

12.12.2018

Jul og nytår nærmer sig med hastige skridt, og vi ser tilbage på et 2018, som har budt på afholdelser af både nye samt årligt tilbagevendende arrangementer hos Insight Finance. Vi er i fuld gang med planlægningen af 2019, og vi vil i den forbindelse gerne tilbyde dig en fordelagtig pris på et værdibevis, som kan benyttes på alle Insight Finance arrangementer i 2019.

Værdibevis til Insight Finance arrangementer: kr. 11.995,- (ekskl. moms)*

*Tilbuddet gælder frem til fredag den 21. december 2018

Insight Finance arrangementer

Forsikring 2019

Forsikring 2019
Forsikringsbranchen har gennemgået og står over for store ændringer. På konferencen samler vi forskellige aktører inden for og uden for forsikringsbranchen til at give deres bud på udviklingen.
Læs mere

Forsikring 2019

Compliance & Legal 2019
Konferencen er det oplagte forum for alle, der beskæftiger sig med compliance. Her kan du få indsigt i og opdatering på den nyeste lovgivning og direktiver, herunder hvordan de skal fortolkes og implementeres?
Læs mere

Liv & Pension 2019

Liv & Pension 2019
Med årligt over 100 deltagere fra liv- og pensionsbranchen har konferencen manifesteret sig som årets event i branchen. Faglig opdatering og netværk er omdrejningspunktet for konferencen.
Læs mere

Cybersikkerhed i den finansielle sektor

Cybersikkerhed i den finansielle sektor
Den danske finansielle sektor står over for en stor udfordring i forhold til truslerne fra cyberkriminalitet. Konferencen sætter fokus på, hvordan den enkelte virksomhed sikrer sig bedst muligt og lever op til reglerne.
Læs mere