Kristian Nordbye, HELP Forsikring

10.12.2018

Interview af Kristian Nordbye, Country Manager hos HELP Forsikring

Forebyggelse hører til forsikring, men det er et forsikringselement, som på mange måder er røget i glemmebogen. Flere ting kan ramme os som privatpersoner, som far, som mor og ikke mindst vores børn, og ofte er proaktiv juridisk rådgivning afgørende for at undgå større (og dyre) problemer her i livet.

På konferencen Forsikring 2019 den 26.-27. februar 2019 er Kristian Nordbye, Country Manager hos HELP Forsikring, blandt talerne. Han vil fokusere på, hvordan HELP sætter forebyggelse i fokus ved at give adgang til advokathjælp til forebyggelse af større konflikter i privatlivet.

Forebyggelse er centralt for forsikringsprodukter
Kristian Nordbye håber, at hans indlæg både kan inspirere til og gøre deltagerne klogere omkring forebyggelse af konflikter i privatlivet, og samtidigt sætte fokus på forebyggelse som et hovedelement i måden vi tænker forsikringsprodukter. ”Jeg glæder mig selv til flere ting i forbindelse med konferencen. Ikke mindst til at høre Tryg og deres bud på forebyggelsesindsatser. Men det bliver også spændende at høre fra Thomas Krogh Jensen og hans indlæg med sidste nyt fra Fintech-scenen. Noget som vi følger tæt hos HELP”, siger han.

Mere nytænkning, mindre vanetænkning
Nytænkning er en stor udfordring for forsikringsbranchen, som stadig er meget konservativ. Mange ting kører, som de plejer at gøre, men samtidig kommer nye spillere til og udfordrer de etablerede spillere, og nye distributionskanaler får branchen til at udfordre sig selv. ”Der er stadigvæk for meget vanetænkning i vores branche, og jeg ser gerne, at de etablerede aktører reagerer på samfundstendenser og tør tage nogle større beslutninger omkring fremtidens forsikringsprodukter. Mange ting ligger først for, hvis vi løfter blikket”, lyder det fra Kristian Nordbye.

Håbet om nye tendenser i fremtiden
Der er forskel på, hvad Kristian Nordbye tror, og hvad han ønsker, han vil have fokus på, hvis han skal tale på konferencen fem år ude i fremtiden. ”Jeg tror, at jeg vil tale om forebyggelse, fordi branchen stadig ikke har rykket sig nok på 5 år. Jeg ønsker dog, at jeg taler om noget, vi ikke taler om i dag. Nogle nye tendenser fra udlandet, som vi ikke kender til i Danmark endnu, noget der er relevant, og som løser et problem for danskerne til den tid”, påpeger han.

Læs mere om konferencen Forsikring 2019 og tilmeld dig her.