Steen Rath, Risma

26.11.2018

Interview af Steen Rath, CCO i Risma Systems

Det er tydeligt, at der er sket rigtigt meget inden for Risk Management-området de sidste år. Der er kommet flere regulativer, og der stilles større krav til detaljegraden af dokumentationen i compliance, samtidig med at bemandingen i compliance og risikostyring syntes at være tiltaget.

På årets Financial Risk 2018 den 5. og 6. december kan du blandt andet møde repræsentanter fra Risma Systems, som er partner på konferencen. ”Vi ønsker med vores deltagelse at vise dem, der arbejder med compliance i dagligdagen, at der findes alternativer til uoverskuelige Excel-ark og forskellige decentrale systemer”, lyder det fra CCO Steen Rath.

Samlet overblik over risici
Ifølge Steen Rath er det muligt for organisationer at samle al sin compliance i én og samme løsning for en større sikkerhed. ”Vi oplever, at sådan et samlet overblik oftere og oftere bliver værdsat af lederne”, siger han.

Det er en meget aktuel udfordring for Risk Management, at der i dag måles på så mange risici, og at det kan være svært at få det samlede overblik for virksomhedernes ledelse. ”Vi vil se et stigende behov for ERM (Enterprise Risk Management), der kan samle alle risici i et samlet øjebliksbillede for hver enkel virksomhed”, påpeger Steen Rath.

Læs mere om konferencen Financial Risk 2018 og tilmeld dig her.

Læs mere om Risma Systems løsninger her.

RISMA Systems