Adnan Özari

02.11.2018

Interview af Adnan Özari, CEO i DANintra

Gadebelysningsbranchen har med LED-teknologiens indtog gennemgået en udvikling, hvor markedet er gået fra at være et lavteknologisk marked til et teknisk komplekst marked, som medfører en masse nye muligheder.

På konferencen Vej- & gadebelysning 2018 er DANintra blandt udstillerne, hvor de vil fremvise deres løsninger inden for master og tilbehør til belysning. ”Vi vælger at prioritere konferencen, da præsentationerne, hvad angår teknologi, generelt er af høj kvalitet, og at det derudover er meget relevante deltagere, man kan møde på konferencen”, siger Adnan Özari, CEO i DANintra.

Markedets tekniske spiller
DANintra har gennem de sidste 10 år placeret sig som den teknisk kompetente spiller på markedet. ”I modsætning til vores danske konkurrenter designer og beregner vi selv master og fundamenter. Vi er medlem af standardiserings- og tekniske organisationer både nationalt og internationalt, og vi har desuden en høj specialviden om master til gadebelysning, trafikfyr, anden belysning samt masteteknologi generelt”, lyder det fra Adnan Özari.

Udnyttelse af infrastrukturen til andre formål
Den infrastruktur, som master og lygtepæle tilbyder i dag, udnyttes minimalt til andre formål. ”Vi forventer, at denne fremover vil blive udnyttet til helt andre formål end gadebelysning, herunder blandt andet miljømålinger, trafikmålinger, oplysningsformål, kommunikationsformål (eksempelvis med integreret Wifi)”, påpeger Adnan Özari.

Læs mere om konferencen Vej- & gadebelysning 2018 og tilmeld dig her.

Læs mere om Danintras løsninger her.