Lars Andersen, LITE

16.10.2018

Interview af Lars Andersen, adm. direktør i LITE

Området for gadebelysning har udviklet sig meget og er fortsat i rivende udvikling. Det gør sig gældende i form af efterspørgsel på produkterne, som konstant bliver udviklet i takt med markedets behov.

På konferencen Vej- & gadebelysning 2018 kan du blandt andet møde LITE i udstillingsområdet. Lars Andersen, adm. direktør i LITE, påpeger, at de som producenter har til opgave at imødekomme nye tendenser i forhold til forbrugsmønstre fra kunderne. I de fleste tilfælde er det kommunerne, der rådfører sig med konsulentfirmaer, som er specialiseret i branchen.

Hurtig udvikling inden for LED-teknologien
LED-teknologien har haft stor organisatorisk betydning for LITE. De er i dag etableret i tre skandinaviske lande, med komponentleverandører og samhandelspartnere i det meste af Europa. ”Den hurtige udvikling af LED-teknologien har til tider været en udfordring, men det har samtidig været en yderst spændende proces at kunne leve op til efterspørgslen fra markedet. Vi har en strategi for, hvor vi ønsker at kunne placere os i markedet frem imod 2025, og indtil videre går det planmæssigt”, lyder det fra Lars Andersen.

Lysstyring og den bæredygtige bundlinje
De sidste fem år er gået stærkt – både for branchen men også for LITE som virksomhed. Lars Andersen er overbevist om, at de næste fem ikke kommer til at gå langsommere. ”Udviklingen vil blandt andet vise et stigende behov for integrering af styring i lamperne, og der vil blive forespurgt på produkter, som vil kunne indgå i en cirkulær økonomi for landets kommuner. Dette vil på sigt kunne fremvise en bæredygtig bundlinje, hvilket vil blive en stor opgave men give rigtig god mening for alle”, siger han.

Læs mere om konferencen Vej- & gadebelysning 2018 og tilmeld dig her.

Læs mere om LITE’s løsninger her.

LITE