Lars Peter Hansen

05.10.2018

Interview af Lars Peter Hansen, Technology Specialist Manager hos Siemens

Der kan med fordel anvendes en række standarder, som redskaber til at højne IT-sikkerheden i energisektoren. Når konferencen SCADA – Oprustning af kritisk infrastruktur løber af stablen den 14.-15. november 2018, er det blandt andet med Lars Peter Hansen, Technology Specialist Manager hos Siemens, på talerlisten. Han vil sætte fokus på, hvordan standarden IEC 62443 vil ændre hele industrien.

Inspiration til praktiske løsninger med IEC 62443
Beskyttelse af OT-systemer er i dag et ufravigeligt krav, hvis produktionen skal sikres. IEC 62443 er et godt redskab til at udvikle industrielle sikkerheds-strategier, organisering, løsningsdesign, teknologivalg og produktudvikling. ”Jeg håber, at mit indlæg kan give inspiration til, hvad IEC 62443 kan bidrage med og komme med konkrete praktiske løsninger, der kan tilføre værdi”, lyder det.

Fokus på den meget høje cybertrussel
Lars Peter Hansen glæder sig selv til at høre Asbjørn Haldgran Tribler fra Energistyrelsen og hans indlæg om regeringens strategi for kritisk infrastruktur i energisektoren samt indlægget fra Mikael Vingaard fra Energinet.dk, der skal komme med konkrete forslag til at skabe sikkerhed i de kritiske miljøer. ”Det er begge indlæg, som adresserer den altoverskyggende udfordring, som energisektoren står over for lige nu – nemlig at cybertruslen er meget høj”, understreger han.

Læs mere om konferencen SCADA – Oprustning af kritisk infrastruktur og tilmeld dig her.