Bo Skadkær, Jesper B. Hansen

17.09.2018

Interview af Jesper B. Hansen, Senior Consultant hos Siscon, og Bo Skadkær, Quality Manager hos Teracom

I arbejdet med at sikre sikkerheden i SCADA- og ICS-systemer spiller arbejdet med compliance, som på mange andre områder, en vigtig rolle. Når konferencen SCADA – Oprustning af kritisk infrastruktur løber af stablen den 14.-15. november 2018, er det blandt andet med Jesper B. Hansen, Senior Consultant hos Siscon, og Bo Skadkær, Quality Manager hos Teracom, på talerlisten. Sammen sætter de fokus på, hvordan compliance bedst sikres på tværs af ISO9001, ISO27001 og EU GDPR.

Strukturering af compliancearbejdet
Compliance-arbejdet kan med fordel struktureres, således at det bliver muligt at sikre størst mulig genbrug på tværs af forskellige compliance-områder. Jesper B. Hansen og Bo Skadkær håber, at deres indlæg kan føre til, at deltagerne går hjem med helt konkrete forslag til strukturering af compliance-arbejdet.
”Udover vores eget indlæg glæder vi os til de mange andre indlæg, som tilsammen vil give god inspiration til de udfordringer, som de forskellige aktører har på området. Der vil forhåbentlig også blive talt om konkrete løsningsmodeller i forbindelse hermed”, lyder det.

Teknisk sikkerhed og overblik på compliance-området
Jesper B. Hansen og Bo Skadkær mener begge, at det de kommende år bliver en stor opgave at løfte både det tekniske sikkerhedsniveau og samtidigt sikre det compliance-mæssige overblik.
”Det er vigtigt at strukturere denne del af compliance-arbejdet på samme niveau, som det ses på andre områder, for på den måde at give et bedre samlet overblik”, understreger de.

Læs mere om konferencen SCADA – Oprustning af kritisk infrastruktur og tilmeld dig her.