DOLL Realsite

05.09.2018

Ligesom sidste år vil der også på årets Vej- & Gadebelysning være mulighed for at se udendørsbelysning i et realistisk virtuelt miljø. DOLL Living Lab er igen med på konferencen begge dage, hvor de i netværkspauserne vil tilbyde muligheden for at opleve forskellig belysning og produkter på en interaktiv måde.

DOLL Living Lab gør det muligt for landets kommuner at se udendørsbelysning i virtual reality gennem softwaren DOLL RealSite. Her kan forskellige armaturer opleves ved hjælp af de karakteristiske virtual reality-briller, og denne løsning kan opleves på årets konference.

Virtuel reality som beslutningsværktøj
DOLL RealSite er et gratis redskab til kommunikation og beslutningstagning, så kommunerne tidligt i processen kan tage diskussioner med rådgivere, producenter og borgere om ny udendørsbelysning. Det gør det muligt at indsnævre feltet af udbydere hurtigere, når kommunen ser udvalget interaktivt, og den virtuelle platform er åben for alle leverandører i branchen og i DOLL-regi.

Softwaren virker i praksis ved, at der opstilles optiske sensorer på stave og brugeren benytter 3D-briller. Herefter kan brugeren inden for få minutter se forskellige lysdesigns.

Oplev DOLL RealSite på Vej- & Gadebelysning den 21.-22. november 2018 i Odense. Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her.