Peter Koch

27.08.2018

Interview af Peter Koch, partner hos Credocom

Mange SCADA- og ICS-systemer er i dag mangelfulde i forhold til niveauet af sikkerhed, hvilket gør dem sårbare for angreb. Når konferencen SCADA – Oprustning af kritisk infrastruktur løber af stablen den 14.-15. november 2018, er det blandt andet med Peter Koch, partner hos Credocom, på talerlisten. Han og en række andre talere sætter spot på den manglende sikkerhed.

Øget synlighed er vejen frem
Skabelsen af synlighed i SCADA/ICS-miljøer er fundamentet for at øge kontrollen og sikkerheden. Peter Koch vil i sit indlæg sætte fokus på emnet, herunder hvordan man kan bruge machine learning og avanceret analyse til at detektere såvel ondsindede angreb som root cause til driftsforstyrrelse i kontrolnettet.
”Jeg håber, at mit indlæg kan give inspiration til konkrete løsninger på nogle af de sikkerhedsproblemer, der er eller opstår i takt med, at SCADA/ICS-systemerne åbnes op til at kommunikere med IT”, lyder det.

Fokus på nødvendigheden af sikkerhed
Peter Koch glæder sig selv til at høre mange af de andre indlæg på konferencen, og han påpeger, at årets program, ligesom sidste år, er godt sammensat med mange relevante emner.
”Programmet kommer rundt om mange emner, og jeg glæder mig til selv at bidrage til at skabe forståelse for, hvorfor sikkerhed er nødvendigt samt give inspiration til, hvordan den øges. Det er den største opgave inden for kritisk infrastruktur de næste par år”, understreger han.

Læs mere om konferencen SCADA – Oprustning af kritisk infrastruktur og tilmeld dig her.