24.07.2017

sas institute Igennem flere år har SAS Institute været partner på konferencen Financial Risk & Compliance, og vi har i den forbindelse spurgt dem, hvilken værdi det giver dem, samt hvordan målgruppen er relevant for dem.

Hvorfor har I valgt at være partner på et arrangement hos Insight Finance?
Vi ser et potentiale i forhold til målgruppen for konferencen, og det er meget positivt, at konferencen har været opdelt i henholdsvis et Risk og et Compliance spor. Derudover har konferencen sat øget fokus på IFRS 9 inden for Risk-området, og det er et område, hvor vi som udbyder gerne vil være mere kendte. Det har derfor været meget oplagt for os at blive partner på konferencen.

Hvordan adskiller målgruppen sig fra lignende arrangementer?
Der er særligt to faktorer, der gør, at målgruppen for netop denne konference er relevant for SAS Institute. Konferencen er målrettet Risk & Compliance, og det må derfor formodes, at deltagerne arbejder med områderne i hverdagen. Det er også en væsentlig faktor for os, at det koster noget at deltage, da det på den måde sikrer, at dem, der kommer, har prioriteret det, og at det derfor efter vores synspunkt højner sandsynligheden for, at de er relevante for området.

Hvordan har samarbejdet med Insight Finance fungeret?
Samarbejdet med Insight Finance har fungeret upåklageligt, og der har hele tiden været fokus på vores behov både før, under og efter konferencen. De repræsentanter, som har deltaget på konferencen fra SAS Institute, har ligeledes været meget positive over for både arrangementet som helhed samt det generelle samarbejde.

Insight Finance samarbejder med en række partnere og sponsorer, hvor vi tilbyder en række forskellige aftaler i form af synlighed på selve konferencerne eller i forbindelse med markedsføringen af arrangementerne. Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne.