Tilføj til kalender 16/05/2017 08:30 17/05/2017 16:00 Europe/Copenhagen Cash & Treasury Management 2017 Cash & Treasury Management 2017 Charlottehaven, København DD/MM/YYYY

Cash & Treasury Management 2017

Den 16. og 17. maj 2017 lancerer Insight Finance konferencen Cash & Treasury Management.

Konferencen er årets netværksmulighed, hvor du kan udvide og pleje dit professionelle netværk inden for branchen. Vi samler de væsentligste aktører fra mellem og store virksomheder, samt relevante samarbejdspartnere. På konferencen bliver du opdateret på de nyeste trends, erfaringer og ekspertviden inden for Cash og Treasury Management.

Vi har fulgt udviklingen på det danske marked gennem en årrække, og det er tydeligt, at skærpede krav fra myndigheder, aktionærer, kunder etc. aktualiserer nødvendigheden af at blive ajourført.

Cyber fraud, negative renter og overraskende valgresultater i både UK og USA er blot nogle af de forstyrrende elementer, der er en del af vores hverdag nu. Særligt Cash & Treasury-afdelingerne mødes nu med krav om øget fleksibilitet og et beredskab og set-up, der passer ind i en hastigt omskiftelig verden. Det øger behovet for opdateret viden.

Vi mener, at denne opdatering bedst sker gennem videndeling, dialog og netværk. I en globaliseret verden bliver det vigtigt at lave en konference for og med de virksomheder, der i dagligdagen opererer i Danmark uanset, at hele verden er markedspladsen. Derfor er det også helt centralt, at vi som arrangør er baseret i Danmark.

 På konferencen vil du blandt andet kunne høre indlæg fra:
carl-burman_lille Carl Burman
Head of Treasury
Maersk Group
nikolaj-enevoldsen_lille Nikolaj Enevoldsen
Head of Front Office & Interim Head of Group Treasury & Risk Management
Carlsberg Group
kristoffer-lykke-olesen ISS – A Clean Treasury Perspective
Kristoffer Lykke-Olesen
Head of Group Treasury, Group Vice President
ISS A/S

 

Er du interesseret i at høre nærmere om konferencen, eller har du input til relevante temaer, så kontakt mig. Om det er i rollen som potentiel deltager, taler eller partner/ sponsor, så hører jeg meget gerne fra dig.

Konferencen afholdes i Charlottehaven på Østerbro i København.

For mere information om program og deltagelse, kontakt: Er du interesseret i at blive partner på konferencen, kontakt:
Nina Meyer
Senior Project Manager
Insight Events
nina.meyer@insightevents.dk
Telefon: +45 30553092
Thomas Klindt
Senior Sales Manager
Insight Events
tk@insightevents.dk
Telefon: +45 41951431
16. – 17. maj 2017
Cash & Treasury Management 2017
Charlottehaven
Hjørringgade 12C
2100 København Ø
Telefon 35271500

Bliv kontaktet af Insight Events

Venue